MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θέλω να τα ξέρω όλα… γιατί είμαι ονειροπόλα!

Σας έχω ξαναπεί, ότι μαγειρική για μένα δεν είναι μόνο το μισάωρο που θα ασχοληθείς για να φτιάξεις ένα φαγητό. Η μαγειρική είναι φιλοσοφία, κουλτούρα, είναι το ψάξιμο στις αγορές, η ανταλλαγή απόψεων, το googlάρισμα, το τηλέφωνο στη μαμά για να σιγουρευτείς για τη δοσολογία, το ξεφύλλισμα κιτρινισμένων σελίδων από το αρχείο σου και φυσικά η κουζίνα… ο ιερός αυτός χώρος! Οι αγαπημένες σου κατσαρόλες, κάτι τηγάνια που, όσο κι αν έχουν φθαρεί, δεν τα αλλάζεις, οι ξύλινες κουτάλες σε όλα τα μεγέθη, οι πετσέτες, οι ποδιές….

Monopoli Team

Και τώρα που είπα πετσέτες και ποδιές, σας έχω τις καλύτερες! Τα πιο όμορφα υφάσματα, τα πιο χαρούμενα prints, οι πιο προσεγμένες ραφές από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια, τα οποία τυγχάνει να είναι φίλες μου αγαπημένες χρόνια τώρα! Οι πρώτες μου γνωριμίες μέσω blogging. «Κολλήσαμε» αμέσως, κάναμε μια παρέα μαζί με άλλες δύο δραστήριες και υπέροχες bloggers, και από τότε αγαπάμε και στηρίζουμε πραγματικά η μια την άλλη. Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω δημόσια αναφορά στο ταλέντο τους και στην αξιοζήλευτη δουλειά τους, και πιστεύω πως τώρα, που εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το νέο τους site, ανανεωμένο και ενημερωμένο, είναι η κατάλληλη στιγμή να σας το παρουσιάσω.

cloud coaster

Η Χρύσα και η Αλεξία είναι οι loonies&dreamz. Δύο ονειροπόλες φίλες, γραφίστριες, οι οποίες δούλευαν για χρόνια στον τομέα τους σε γνωστές διαφημιστικές εταιρείες, έζησαν και τις καλές και τις κακές εποχές του κλάδου, χτύπησαν ατέλειωτες υπερωρίες, τσαλάκωσαν στομάχια από το άγχος, ώσπου πριν λίγους μήνες ξεκίνησε μια νέα εποχή για εκείνες, πιο αισιόδοξη, πιο χαλαρή, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυνηγούν με όρεξη τα όνειρά τους, καταστρώνοντας σχέδια… υφασμάτινα! Έτσι λοιπόν, στο site τους, μπορείτε να βρείτε από τσάντες μέχρι σουβέρ και από ποδιές μέχρι φανταστικούς χρωματιστούς ήρωες! Για να μην σας πω ότι όσο βλέπω τη συλλογή τους με παιδικά, μου ξυπνάει το μητρικό! Όλα φτιαγμένα με γούστο και φινέτσα, απόλυτα προσεγμένα και όλα χιλιοτσεκαρισμένα στο πλύσιμο και στην αντοχή των υλικών.
blueloonyphants

Όπως είναι αναμενόμενο, εγώ στέκομαι στα είδη κουζίνας, σε όσες δημιουργίες έχουν να κάνουν με το φαγητό και το ποτό. Τρελαίνομαι να βλέπω αχνιστά φλιτζάνια πάνω στα σουβέρ – συννεφάκια αγαπώ τη θήκη μου με τις κάρτες συνταγών και φυσικά χαίρομαι να φοράω την custom made ποδιά του blog μου, Eating around! Όλα έχουν κάποιες λεπτομέρειες επάνω τους που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις.

Μπορείτε μέσα από τη σελίδα τους στο facebook να παρακολουθείτε τη δουλειά τους, όλα όσα εμπνέονται καθημερινά και πολλά πράγματα που δημοσιεύουν πριν ανέβουν στο site, αλλά και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν. Φυσικά δέχονται και ειδικές παραγγελίες!

Μακάρι όλοι μας να έχουμε την ευκαιρία κάποια στιγμή στη ζωή μας να κυνηγήσουμε και να καταφέρουμε να απολαύσουμε τα όνειρά μας…

Πηγή: flust.gr

«Τις νοστιμιές οφείλουμε να τις μοιραζόμαστε.»

Κάθε εβδομάδα, η Εμμανουέλα μοιράζεται μαζί μας γευστικές εμπειρίες. Επινοεί, δοκιμάζει και μοιράζεται συνταγές, με το δικό της μοναδικό στυλ, με αγάπη στην παράδοση της «μαμάς» και ουκ ολίγη τσαχπινιά! 
Ακολουθήστε την στο http://free-to-eat.blogspot.gr/

Περισσότερα από Editors