MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε ταινία για έναν επαγγελματία δολοφόνο παίζει η Πόπη Τσαπανίδου

Όλοι ξέρουμε την Πόπη Τσαπανίδου από την καριέρα της στην τηλεόραση. Ευκαιρία να την δούμε και στον ελληνικό κινηματογράφο μας δίνει η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη («Το Σπιρτόκουτο», «Η Ψυχή στο Στόμα») με τίτλο «Το μικρό ψάρι».

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί, ενώ αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το Χειμώνα του 2014. Πρόκειται ένα ακόμη αιχμηρό κοινωνικό δράμα. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Στράτος (Βαγγέλης Μουρίκης) που τη νύχτα εργάζεται σε βιοτεχνία αρτοποιίας, ενώ την ημέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Μαζεύει χρήματα για να χρηματοδοτήσει την απόδραση του Λεωνίδα, του ανθρώπου που τον έσωσε, όσο ο ίδιος ήταν στη φυλακή. Του χρωστάει τη ζωή του και ο Στράτος δεν ξεχνάει τα χρέη του. Στην πορεία, όμως, ο Στράτος συνειδητοποιεί ότι έχει περισσότερες οφειλές από όσες νόμιζε. Καταστρώνει ένα νέο, λεπτομερές σχέδιο, μια τελευταία αποστολή.

Εκτός από την Πόπη Τσαπανίδου και τον Βαγγέλη Μουρίκη, πρωταγωνιστούν ακόμα η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Πέτρος Ζερβός, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Όμηρος Πουλάκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Γιάννης Αναστασάκης, η Veronica Naujoks, η μικρή Πωλίνα Δελλατόλα, η Μαρία Καλλιμάνη, ο Γιάννης Βουλγαράκης κ.α. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b