MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς πορτοφόλι το Σαββατοκύριακο;

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και αποχαιρετάμε το Νοέμβριο του 2013 με πολλές εκδηλώσες, ανταλλακτικά παζάρια, θεατρικές παραστάσεις, χειροποίητες εκθέσεις και άλλα πολλά εντελώς δωρεάν.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 30 Νοεμβρίου:

-“Συλλογή τροφίμων από τους Atenistas στο Μετρό Πανόρμου
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η ομάδα plus των atenistas σας περιμένει στη πλατεία του Μετρό Πανόρμου, για να συλλέξει τρόφιμα για τον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο “Μέλλον”.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου:

– “Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης στη Μεταμόρφωση
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, μπορείτε να περάσετε την Κυριακή σας στο ανταλλακτικό παζάρι του σχολείου. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν, έχουν δεν έχουν, παίρνοντας ότι χρειάζονται ή φέρνοντας ότι δεν χρειάζονται (ενδύματα, υποδήματα, βιβλία, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης).

– “Δενδροφύτευση στον Υμηττό
Περάστε την Κυριακή σας με μια εθελοντική δράση που διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ», ο Δήμος Γλυφάδας, η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ».Μια ημέρα Δενδροφύτευσης στις καμένες εκτάσεις του Υμηττού στην Άνω Γλυφάδα, έχει προγραμματιστεί. Συμμετέχετε και εσείς στη βαθμιαία αποκατάσταση και ανάπλαση των καμένων εκτάσεων του βουνού.

– “Το Mπουλούκι στη Δήλο
Το Μπουλούκι, έργο βασισμένο στην κινηματογραφημένη σειρά του Τάσου Ψαρρά για την ΕΡΤ, παρουσιάζεται από τους απόφοιτους ηθοποιούς της σχολής θεάτρου ‘δήλος’ – Δήμητρα Χατούπη. Υπόθεση: Μια ομάδα θεατρίνων τριγυρίζει τα χωριά της ελληνικής επαρχίας, τη δεκαετία του 1960. Το οδοιπορικό ενός περιοδεύοντα θιάσου από την ακμή μέχρι την απόλυτη παρακμή και την πτώση των μπουλουκιών, λίγο πριν το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Η ζωή και οι περιπέτειές τους, στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια, οι αγωνίες και οι σχέσεις τους, η ελληνική επαρχία και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εποχής. (Απαραίτητη κράτηση θέσεων: 210-5203.562, 6949-926.183)

– “Μαθήματα Μνημοτεχνικής στην Αθήνα
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθήματα μνημοτεχνικής για να βελτιώσετε τη μνήμη σας και να αυξήσετε την απομνημόνευση σας. Επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα: 210 8648233, 697 298 4788, γιατί οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σάββατο και Κυριακή:

-“2η Έκθεση Χειροποίητου στην Τεχνόπολη
Από την Παρασκευή 29 Νεμβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, η Τεχνόπολη φιλοξενεί την έκθεση χειροποίητου Handmade Dreams με ελεύθερη είσοδο. Μία τεράστια ποικιλία χειροποίητων προϊόντων από 85 επιλεγμένους δημιουργούς είναι όλα όσα θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν οι επισκέπτες.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b