MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκδηλώσεις των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στην Αθήνα

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνουν ποικίλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις των πρόσφατα κυκλοφορημένων βιβλίων τους σε κάθε γωνιά της πόλης!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

ImageΠαρουσίαση του βιβλίου “ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ” της Λότης Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου στον Άγιο Δημήτριο
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης (Ειρήνης 17 & Αγίου Δημητρίου 216, 2ος όροφος, τηλ.: 210 97 19 423, μικρούς και μεγάλους σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου.
Ώρα: 12.00

Παρουσίαση του βιβλίου “Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ” της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη στον Χαλάνδρι ImageProxyj      
Τα Βιβλιοπωλεία ΕΥΡIΠΙΔΗΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες στην παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων βιβλίων της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, -Ο Αϊ Βασίλης και το μαγεμένο παστίτσιο, Ο Αϊ-Βασίλης και η μικρή γοργόνα, Ενα θαύμα για την Αλίκη, Η μαγισσού λα των Χριστουγέννων-. Στον Ευριπίδη στη Στοά η συγγραφέας θα ζωντανέψει την ιστορία του κάθε παραμυθιού με τη βοήθεια των παιδιών (A. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 68 00 644).
Ώρα: 12.00

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

ImageProxyΠαρουσίαση του βιβλίου “ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ” της Έλσης Τσουκαράκη στη Ν.Ερυθραία
Το Bιβλιοπωλείο Η φωλιά (Ελ. Βενιζέλου 171, Ν. Ερυθραία, τηλ.: 210 62 01 805) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ  παρουσίαζουν το νέο βιβλίου της Ελσης Τσουκαράκη, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Ώρα: 19.00

Παρουσίαση του βιβλίου “ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” του Ντίνου Κουμπάτη στον Ιανό: ImageProxy 1
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Επίτιμη Διευθύντρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, φιλόλογος και ποιήτρια, Καλλίτσα Γιαννοπούλου-Τσιάκα, η Γαλλίδα φιλόσοφος Σιμόν Λε Μπαρόν, ο κριτικός βιβλίου Γιώργος Πετρόπουλος και η λογοτέχνιδα Παναγιώτα Χριστοπούλου-Ζαλώνη. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Βασιλείου και Μαρία Δημητρούκα. Την εκδήλωση θα επενδύσουν μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χρόνη Μιχαλάκη. Τραγούδια της Σμύρνης θα ερμηνεύσουν ο Γιάννης Σαρρής, η Χαρά Κολλιού καθώς και η Χορωδία «Πρωτόκλητος» με τη Μαρία Μπεγνή υπό τη διεύθυνση της Θεώνης Μούλτου.
Ώρα: 20.30

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b