MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
31
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το ξεblogάρισμα

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ο πολυχώρος Άρδην φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργανώνει για άλλη μια φορά το ξεblogάρισμα, για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στόχος του φετινού μπαζάρ είναι η χρηματοδότηση των δημιουργικών εργαστηρίων των φυλακών, τα οποία έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους λόγω της οικονομικής κρίσης καθώς και η προσφορά απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης, στις κρατούμενες και τα παιδιά τους, που βρίσκονται σε ανεπάρκεια. Τα είδη στα οποία υπάρχει σημαντική έλλειψη είναι το χαρτί υγείας, τα σαμπουάν, τα μωρομάντηλα και οι τηλεκάρτες. Επίσης ανάγκη υπάρχει για πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια.

Το διήμερο του μπαζάρ, όσοι αγαπούν τα βιβλία θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εκατοντάδες ενδιαφέροντες τίτλους σε τιμές από 0,50 ως 5 ευρώ, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, τσίπουρα, βιολογικό λάδι από τη Μάνη, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές από το Πήλιο, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κεραμικά, κοσμήματα και ρούχα.

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στην διεύθυνση Ξενοφώντος 4, στον 6ο όροφο, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος, από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. το Σάββατο, και την Κυριακή έως τις 7 μ.μ.. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/405740432887873/ 

Το ξεblogάρισμα είναι μια ομάδα από bloggers που ξεκίνησε την δράση της πριν από 5 χρόνια με σκοπό την βοήθεια και την υποστήριξη των παιδιών 0-3 ετών που κρατούνται μαζί με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Το πλαίσιο υποστήριξης, μαζί με τα 20 περίπου παιδάκια περιλαμβάνει και τις 100 άπορες φυλακισμένες γυναίκες. Οι εθελοντές του ξεblogαρίσματος οργανώνουν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης στις φυλακές και διοργανώνουν εκδηλώσεις για την οικονομική υποστήριξη και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών και των άπορων.

Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Τα νέα Swatch Essentials είναι εδώ – Ρολόγια για κάθε look και διάθεση
Αγορές
Καύσωνας και θερινές εκπτώσεις: Πτώση πωλήσεων και «στροφή» στις online αγορές
Αγορές
Αλλατίνη Soft Kings Protein: Nέα απόλαυση με 20% πρωτεΐνη
Αγορές
Live the LAMDA MALLS Summer Experience – Με μοναδικές εκπτώσεις και ξεχωριστές εμπειρίες για όλους
Αγορές
Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά
The Art of Life
Η νέα συλλογή της therinós resort wear είναι μια ωδή στην άνεση και την υψηλή αισθητική
Αγορές
SEVEN7EEN: Η νέα αρωματική σειρά Fizzy Lily αναδεικνύει την πιο μαγευτική πλευρά της θηλυκότητας
Αγορές
Αυτό το καλοκαίρι θα φοράμε όσα νιώθουμε
Αγορές
Έντονα φρύδια και βλέμμα που μαγνητίζει με το νέο Syoss Brow Tint
Αγορές
#ΣεΑκούμε: Η Always® λανσάρει την νέα Always Ultra σερβιέτα – όπως την ζήτησαν οι γυναίκες
Αγορές
Η εμβληματική σειρά Sun Beauty της Lancaster επανασυστήνεται
Αγορές
The Meet Market #SummerEdition στο Ζάππειο