Τι κοινό έχουν ο Jon Bon Jovi, η Taylor Swift και ο πρίγκιπας William; (vid)
Την ίδια σκηνή μοιράστηκε ο John Bon Jovi με την Taylor Swift και τον πρίγκιπα William, για να τραγουδήσουν όλοι παρέα το τραγούδι «Livin on a Prayer» στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού γκαλά.
A
A
Στο πλαίσιο του Λευκού Χειμερινού Γκαλά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο παλάτι του Kensington, τραγούδησαν ο Bon Jovi, Taylor Swift και ο πρίγκιπας William. Φέτος, ο φιλανθρωπικός σκοπός της βραδιάς ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τους άστεγους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανατρεπτικός Bon Jovi, επίσημος προσκεκλημένος του γκαλά, μεταξύ άλλων, προκάλεσε τον πρίγκιπα να ανέβει στη σκηνή μαζί του και να τραγουδήσει. Προς μεγάλη έκπληξη όλων ο πρίγκιπας όχι μόνο δεν αντιστάθηκε, αλλά παρέσυρε μαζί του στη σκηνή και την εκρηκτική Taylor Swift. Το εκπληκτικό trio απογείωσε το κέφι της βραδιάς, ροκάροντας με σμόκιν και τουαλέτες.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Feel the Love: Η Valentine’s συλλογή της Vilebrequin
Ο Sivert Hoyem στο Θέατρο Λυκαβηττού