MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
25
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Master Class και παράσταση Stand Up Comedy από τον διάσημο ομογενή Angelo Tsarouchas

Στις 20 Νοεμβρίου ο γνωστός περφόρμερ της stand up comedy, ο ομογενής Angelo Tsarouchas θα πραγματοποιήσει master class στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 17:00- 19:00. Και στις 24 Νοεμβρίου στις 21:00 θα πραγματοποιήσει στον ίδιο χώρο μία παράσταση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έχει περιοδεύσει τρεις φορές σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει. Έχει γοητεύσει ένα ευρύτατο κοινό με τις εμφανίσεις του, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά σόου, εμπορικές διαφημίσεις και ειδικές παραγωγές κωμωδίας. Συμμετείχε και βραβεύτηκε για το ρόλο του στην κωμωδία Fred and Winnie και το ωριαίο του σόου “Bigger is Better” (Το Μεγαλύτερο είναι Καλύτερο) απέκτησε πάνω από 14 εκατομμύρια θεατές.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Ελλάδα, και λίγες ημέρες πριν από την παράστασή του, ο Angelo Tsarouchas θα δώσει ένα Master Class ανοιχτό, με ελεύθερη είσοδο σε όλους τους καλλιτέχνες της Stand Up Comedy ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, και θέμα την Stand Up Comedy και το κοινό, τον αντίκτυπό της στην τηλεόραση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το σινεμά. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, στις 17:00, στο Θέατρο του ΙΜΚ. Είσοδος Ελεύθερη, Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Με την εξαιρετική του εμπειρία από τα δικά του Stand Up Comedy σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια του εξωτερικού -BBC, CBC, CTV, USA Showtime Network-, ο Angelo Tsarouchas στο Master class θα αναφερθεί -και θα συζητήσει με το κοινό- για την αρχή της καριέρας του, τη διαδικασία συγγραφής σεναρίου φάρσας και φυσικά για τη ζωντανή ερμηνεία αυτών των σεναρίων μπροστά σε κοινό. Ακόμα, για τον τρόπο ερμηνείας ενός κωμικού ρόλου στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και θα αναφερθεί στα διάφορα Φεστιβάλ Κωμωδίας, σε όλο τον κόσμο, που έχει επισκεφθεί.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στις 21:00  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα πραγματοποιηθεί μία και μοναδική Παράσταση Stand Up Comedy από τον Angelo Tsarouchas.  Στα αγγλικά- Κατάλληλη για άνω των 17 χρονών.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Γέρμα (η ανεκπλήρωτη): Ειδική τιμή εισιτηρίων για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
Θεατρικά Νέα
Οι πιο ξεχωριστές Βάκχες φέτος στην Επίδαυρο: Οι Tiger Lillies συναντούν τον Javor Gardev
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Βάλαρης και η Κατερίνα Διδασκάλου μιλούν για τον «Γλάρο» – και τις ματαιώσεις της εποχής μας
Θεατρικά Νέα
«Το πάρτυ της ζωής μου» επιστρέφει για 5η και τελευταία χρονιά – Η προπώληση ξεκίνησε
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Οι Καρέκλες»
Εκδηλώσεις
ΜΠΙΖΖΖ… 2026: Οι παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens Theatre Festival 2025, έρχονται στο Επί Κολωνώ
Θεατρικά Νέα
Η ΕΛΣ ταξιδεύει στην Ελλάδα με τη «Συμφωνία του Αθλητή»
Εκδηλώσεις
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Ροές: Yoga για ηθοποιούς και performers με την Ιόλη Ανδρεάδη
Θεατρικά Νέα
Άγριος Σπόρος: Η παράσταση της Σοφίας Καραγιάννη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Θεατρικά Νέα
Εγώ θα σας τα πω: Μια νέα, αιχμηρή επιθεώρηση σε καλοκαιρινή περιοδεία - Προσφορά εισιτηρίων για τον Μάρτιο
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Τέχνης: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ειδική προσφορά για τη «Locandiera»