MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο David Bowie στο νέο τηλεοπτικό σποτ του Louis Vuitton! (video)

Τον ρόλο ενός διαφορετικού ξεναγού στη Βενετία αναλαμβάνει ο David Bowie στο νέο διαφημιστικό σποτ του οίκου Louis Vuitton. O 66χρονος μουσικός πρωταγωνιστεί σε ένα extravagant video (βλ. παρακάτω) του γαλλικού οίκου ειδών πολυτελείας, μαζί με το μοντέλο Arizona Muse. Μάλιστα το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο ελληνικής καταγωγής Romain Gavras, γιος του Κώστα Γαβρά, που μεταξύ άλλων έχει κερδίσει και δύο βραβεία MTV για το βίντεο κλιπ “Bad Girls” της Μ.Ι.Α.

Monopoli Team

Το σκηνικό είναι ένας πολυτελής βενετσιάνικος χορός από το παρελθόν, όπου ο Bowie παίζει σε αρπίχορδο το νέο του τραγούδι “I ‘d rather be high“, από το τελευταίο του άλμπουμ. Το storyline περιορίζεται στα προαναφερθέντα, καθώς τίποτα το εξαιρετικό δεν συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σποτ, πέρα από την εκκεντρικότητα των κοστουμιών και του πλήθους, και την ονειρική ατμόσφαιρα.

Στο τέλος, αφήνεται να εννοηθεί πως το μοντέλο ένιωσε όλα τα παραπάνω, και μόνο με την επίσκεψή της στον χώρο, αλλά και χάρη στο τσαντάκι Louis Vuitton που κουβαλούσε, και το οποίο την “ταξίδεψε” στη χώρα του ονείρου.

Το σποτ αποτελεί μέρος της καμπάνιας με τίτλο “L’ Invitation Au Voyage” του οίκου, που είχε ξεκινήσει με ένα άλλο " target="_blank">βίντεο, το πρώτο τηλεοπτικό -ever- για τον Louis Vuitton, στο οποίο το ίδιο μοντέλο περιφερόταν στο Λούβρο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b