MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε φωτογραφίες από την δοκιμή και το trailer της όπερας “Προσοχή! Ο πρίγκιπας λερώνει”

Μια Όπερα και.. για παιδιά, τη μουσική της οποίας υπογράφει ο Νίκος Κυπουργός πάνω στο ποιητικό κείμενο και τη σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου θα δούμε στη Λυρική Σκηνή από τις 9 Νοεμβρίου. Μια πρόγευση από το πρωτότυπο αυτό καλλιτεχνικό πρόγραμμα μας δίνουν οι φωτογραφίες από την πρώτη δοκιμή της παράστασης, αλλά και trailer.

author-image Γιώργος Σμυρνής

«Πρίγκιπες και πριγκίπισσες που είναι και λίγο «βρωμόπαιδα», λασπωμένα ζωάκια με πολύ… μα πάρα πολύ «ανθρώπινα» στοιχεία στον χαρακτήρα τους, μεγάλοι που φέρονται σαν παιδάκια και «παιδιά» που ωριμάζουν».

Η νέα όπερα και.. για παιδιά του Νίκου Κυπουργού σε ποιητικό κείμενο και σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι όπου όλα είναι λίγο «πειραγμένα» και τίποτα δεν «είναι» όπως «φαίνεται» στην αρχή. Η ιστορία βασίζεται στο διάσημο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Ο πρίγκιπας χοιροβοσκός” και μιλάει για έναν πρίγκιπα ο οποίος ντύνεται χοιροβοσκός για να κερδίσει την καρδιά της αλαζονικής πριγκίπισσας. Έτσι το δράμα αναμειγνύεται με την κωμωδία, το συναίσθημα με τον κυνισμό και η γοητεία με την απογοήτευση.
prosoxi1
Για πρώτη φορά η Λυρική εγκαινιάζει και μια σειρά βραδινών παραστάσεων στην παραγωγή της όπερας και για παιδιά, μιας και πρόκειται για ένα θέαμα που αφορά εξίσου τα παιδιά και το ενήλικο κοινό.
prosoxi2
Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b