MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μάρα Δαρμουσλή προσπαθεί να ελευθερώσει την Μήδεια!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τα μοντέλα αγαπούν το θέατρο! Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας, με καριέρα και στο εξωτερικό, η Μάρα Δαρμουσλή συνεργάζεται με τον πολύ σημαντικό θεατρικό ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Φιλίππογλου στην παράσταση “Λευτεριά στη Μήδεια”. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Olvio στις 7 Δεκεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σε έναν απροσδιόριστο χρόνο, κάποτε στο μέλλον ή σε ένα φουτουριστικό παρόν, η Ελλάδα ασφυκτιά από την διακυβέρνηση ενός αυταρχικού καθεστώτος. Τα σύνορα έχουν κλείσει, οι «ξένοι» απομακρύνονται, οι διανοούμενοι έχουν φύγει. Οι καλλιτέχνες έχουν σιγήσει. Όλοι; Όχι.

Ένας φιλόδοξος αλλά μπερδεμένος σκηνοθέτης μέσα σε ένα μικρό θέατρο προσπαθεί να ανεβάσει την Μήδεια, υπό την επίβλεψη του καθεστώτος. Σαν ένας σαλτιμπάγκος της εξουσίας, προσπαθεί να τους κάνει τα χατίρια, για να ανελιχθεί. Μόνο που έχει ένα πρόβλημα. Η Μήδειά του είναι έγκυος. Πρέπει να το κρατήσει κρυφό. Οι ανύπαντρες μητέρες απαγορεύονται.
freemedea14
Η αγαπημένη του πρωταγωνίστρια δεν σκέφτεται τον ρόλο της. Έχει στο μυαλό της το έμβρυο που κυοφορεί, τις σοκολάτες και τον εραστή που αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο με ένα «γρήγορο», ο καρπός του οποίου γρήγορου βρίσκεται τώρα στην κοιλιά της. Η βουλιμία της δεν την απομακρύνει από το στόχο της, που είναι ένας και μοναδικός. Η φυγή.

Η καλλονή Ουκρανή καθαρίστριά τους δε θέλει να πάει πουθενά. Η Ελλάδα είναι ο τόπος της, εδώ μεγάλωσε. Και έτσι μια σωρεία μεταμορφώσεων και ανταλλαγής ρόλων θα δώσει την τελική λύση. Σαν ήρωες καρτούν μέσα σε μια κωμωδία μυστηρίου, οι ήρωές μας πάσχουν και μάς διασκεδάζουν.

Σκηνοθεσία: Κώστας Φιλίππογλου
Συγγραφή: Χάρης Μπόσινας
Καλλιτεχνική Συνεργασία – Κίνηση: Φρόσω Κορρού
Σκηνικά – κοστούμια: Κωνσταντίνος Μαλινδρέτος
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Παίζουν:
Αθηνά Αλεξοπούλου, Μάρα Δαρμουσλή, Νικόλας Μαυρούδης, Χάρης Μπόσινας

Παραστάσεις: Παρασκευή στις 21.00 & Σάββατο στις 20.00
Τιμές εισιτηρίων: 15 € γενική είσοδος – 10 € μειωμένο / Διάρκεια: 75 λεπτά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Όσα έρχονται τον χειμώνα 2026-2027 στο Εθνικό Θέατρο
Θεατρικά Νέα
Dogville: Ο Άρης Μπινιάρης μεταφέρει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το σκοτεινό σύμπαν του Lars von Trier
Θεατρικά Νέα
Βραβεία Χορν - Μερκούρη με αιχμές προς ΥΠΠΟ: «Η στήριξη να γίνει ουσιαστική»
Θεατρικά Νέα
Συναυλίες, παραστάσεις, αφιέρωμα στον Μίνω Βολανάκη: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2026
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Μια καινούργια ομορφιά»
Εταιρικές Δράσεις
Λυρική Σκηνή: Τρεις μεγάλες πρεμιέρες με ελεύθερη είσοδο
Art & Culture
Co_OPERAtive στην ΕΛΣ: Μια παράσταση πάνω από το τραύμα της προσφυγιάς
Θεατρικά Νέα
Yann Marussich: Ο ριζοσπαστικός καλλιτέχνης που φέρνει στην Αθήνα τo τελετουργικό «AGOKWA»
Θεατρικά Νέα
Μια “σύγχρονη” Άλκηστις από τον Δημήτρη Καρατζά στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Θεατρικά Νέα
Έτσι ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών: Ο Χάινερ Γκαίμπελς μετατρέπει την Πειραιώς 260 σε μια ζωντανή “ανασκαφή”
Εκδηλώσεις
17ο ARC For Dance Festival: Η διεθνής συνάντηση σύγχρονου χορού επιστρέφει στην Αθήνα με 17 παγκόσμιες και ελληνικές πρεμιέρες
Θεατρικά Νέα
Ποιοι διεκδικούν φέτος τα θεατρικά βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν»