MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ζητούνται συγγραφείς για σεμινάριο υποκριτικής

Το θέατρο Επί Κολωνώ για δεύτερη χρονιά αναζητά νέους συγγραφείς, προκειμένου να συνεργαστούν με το εργαστήριο υποκριτικής και συγκεκριμένα με το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2013 και θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουνίου του 2014. Τα κείμενα θα παρουσιαστούν σε μορφή παράστασης στην σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ για τουλάχιστον 5 παρουσιάσεις στο τέλος Ιουνίου του 2014.

Οι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν με μια σκηνή ή ένα μονόλογο ή και τα δύο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν μέρος και οι ίδιοι στην διαδικασία της πρόβας του κειμένου τους και εξελίσσουν την δουλειά τους με την βοήθεια των σπουδαστών της υποκριτικής, οι οποίοι θα τροφοδοτούν δημιουργικά με νέα δεδομένα τη δουλειά των συγγραφέων στη μορφοποίηση των τελικών τους κειμένων.

Το μάθημα διδάσκει η Πέπη Μοσχοβάκου, ηθοποιός – σκηνοθέτης, στενή συνεργάτης της Ελένης Σκότη και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΝΑΜΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς μπορούν να στείλουν μια σκηνή ή έναν μονόλογο μέχρι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου του 2013 στο [email protected]. Οι σκηνές πρέπει να είναι 3-5 σελίδες και οι μονόλογοι μέχρι 3 σελίδες περίπου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ανεξάρτητα Κράτη: Η παράσταση των Παλούμπη-Τσιοτσιόπουλου σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι
Θεατρικά Νέα
Οι Καρέκλες: Πρώτες φωτογραφίες της παράστασης στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Θεατρικά Νέα
Ihsane: Η συγκλονιστική παράσταση των Ballet du Grand Theatre de Geneve και Eastman στο Μέγαρο Μουσικής
Εκδηλώσεις
Σταθμός Ω: Η νέα παράσταση του Εθνικού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα πριν την αθηναϊκή της πρεμιέρα
Εκδηλώσεις
Προθάλαμος Δ’ 5: Στάθης Καλύβας και Γιώργος Ζώης συζητούν στο Εθνικό για την έννοια της αλλαγής
Αφιέρωμα
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Θεατρικά Νέα
Ανοίγει το νέο θέατρο Μετς του Σωτήρη Τσαφούλια – Η παράσταση που θα το εγκαινιάσει
Art & Culture
Μια παράσταση για εκείνους που πήγαν για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισαν ποτέ
Θεατρικά Νέα
Ταξιδεύουμε στη «Λαπωνία» για 2η σεζόν
Θεατρικά Νέα
7ος Διεθνής Διαγωνισμός Μπαλέτου Κωνσταντινούπολης: Αιτήσεις συμμετοχής
Θεατρικά Νέα
αθανασία: Το νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Θεατρικά Νέα
Η «Αλεξάνδρεια» επιστρέφει για νέο κύκλο παραστάσεων στο Παλλάς