MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
14
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ζητούνται συγγραφείς για σεμινάριο υποκριτικής

Το θέατρο Επί Κολωνώ για δεύτερη χρονιά αναζητά νέους συγγραφείς, προκειμένου να συνεργαστούν με το εργαστήριο υποκριτικής και συγκεκριμένα με το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2013 και θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουνίου του 2014. Τα κείμενα θα παρουσιαστούν σε μορφή παράστασης στην σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ για τουλάχιστον 5 παρουσιάσεις στο τέλος Ιουνίου του 2014.

Οι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν με μια σκηνή ή ένα μονόλογο ή και τα δύο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν μέρος και οι ίδιοι στην διαδικασία της πρόβας του κειμένου τους και εξελίσσουν την δουλειά τους με την βοήθεια των σπουδαστών της υποκριτικής, οι οποίοι θα τροφοδοτούν δημιουργικά με νέα δεδομένα τη δουλειά των συγγραφέων στη μορφοποίηση των τελικών τους κειμένων.

Το μάθημα διδάσκει η Πέπη Μοσχοβάκου, ηθοποιός – σκηνοθέτης, στενή συνεργάτης της Ελένης Σκότη και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΝΑΜΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς μπορούν να στείλουν μια σκηνή ή έναν μονόλογο μέχρι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου του 2013 στο [email protected]. Οι σκηνές πρέπει να είναι 3-5 σελίδες και οι μονόλογοι μέχρι 3 σελίδες περίπου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Θεατρικά Νέα
Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, της Άλκης Ζέη για 3η σεζόν στο Θέατρο Μεταξουργείο
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού Έργου: Τριήμερο αφιέρωμα στη μητρότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Art & Culture
Στο Studio Μαυρομιχάλη, μια γυναικοκτονία γίνεται ο "καθρέφτης" της κοινωνίας μας
Θεατρικά Νέα
Μια βραδιά με τον Πασκάλ Ραμπέρ στο ΚΘΒΕ – «Το τέλος του έρωτα» με τα μάτια ενός σπουδαίου συγγραφέα
Θεατρικά Νέα
Ποια θέατρα κατεβάζουν ρολά στις 5/12; - Η ανακοίνωση του ΣΕΗ για την απεργία
Δραστηριότητες
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Χριστούγεννα για όλους με θέατρο, αφηγήσεις και παραδοσιακές γεύσεις
Θεατρικά Νέα
Η «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία - Πρώτες εικόνες από τις πρόβες
Θεατρικά Νέα
«Λόλα»: Οι πρώτες φωτογραφίες από το θεατρικό ανέβασμα της θρυλικής ταινίας
Θεατρικά Νέα
Βραβεία Κάρολος Κουν – Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής: Οι νικητές
Art & Culture
"Νίκος Ξυλούρης: Ο Αρχάγγελος της Κρήτης" στο Θέατρο Ήβη (video)
Εκδηλώσεις
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ο Δημήτρης Δημητριάδης συζητά με τον Νίκο Διαμαντή για το «Θέατρο Σήμερα»