MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αντέλ Εξαρχόπουλος και Miley Cyrus: Προτιμούν το γυμνό από το κλάμα!

Το γδύσιμο είτε για τις ανάγκες ενός videoclip είτε για τις ανάγκες μίας ταινίας, έχει γίνει πολύ της μόδας. Η Miley Cyrus (όπως η Lady Gaga και η Rihanna) εμφανίζεται συχνά γυμνή ή ημίγυμνη ή σε videoclip ή επί σκηνής. Κι η Αντέλ Εξαρχόπουλος κατέκτησε τις Κάννες με την ταινία “Η ζωή της Αντέλ”, στην οποία οι ερωτικές και γυμνές σκηνές είναι απανωτές.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κι όμως. Καμία από τις δύο σταρ δεν φαίνεται να νιώθει ιδιαίτερα άβολα για το γυμνό. Όπως δηλώνουν και οι δύο σε διαφορετικές συνεντεύξεις τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το γυμνό. Αντίθετα έχουν πρόβλημα, να τις παίρνουν τα ζουμιά!

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στον Χρήστο Μήτση, για το Athinorama δήλωσε ότι μια γυμνή σκηνή είναι πολύ ευκολότερη από μια σκηνή συναισθηματικά φορτισμένη. 
zwi tis adele

“Μια γυμνή σκηνή είναι πολύ πιο εύκολη από μια συναισθηματική, από κάποια που απαιτεί ψυχολογικές εντάσεις και μεταπτώσεις. Αν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου, δεν ­νιώθεις αμήχανα στις ερωτικές σκηνές, ενώ στις άλλες αναρωτιέσαι διαρκώς πώς μπορείς να βγάλεις κάτι αληθινό, κάτι βαθύ για τον χαρακτήρα σου.” δήλωσε χαρακτηριστικά η σέξι  Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο με ελληνικές ρίζες. 

Επίσης, για την Αντέλ υπάρχει διαφορά, αν ο παρτενέρ στην ερωτική σκηνή είναι άντρας ή γυναίκα. Όπως παραδέχθηκε “υπάρχει στην αρχή μια ερωτική σκηνή με τον φίλο της Αντέλ. Πόσο διαφορετική είναι; Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά σίγουρα έχει σημασία ότι η Λεά είναι γυναίκα. Τις πρώτες φορές ήταν πιο περίεργη και αμήχανη η ατμόσφαιρα, αλλά σιγά σιγά το βρήκαμε και το διασκεδάζαμε.”  

Miley-Cyrus-Wrecking-Ball-010Η Miley Cyrus, από την πλευρά της,  δεν έχει κάνει τόσο έντονες ερωτικές σκηνές, αλλά χρησιμοποιεί το γυμνό, για να προβάλλει την μουσική της. Και σε δική της συνέντευξη στο VEVO λέει κάτι παρόμοιο με την Αντέλ. “Θα προτιμούσα να είμαι γυμνή μπροστά στους ανθρώπους, παρά να κλαίω μπροστά στους ανθρώπους, γιατί δεν μου αρέσει να δείχνω αδυναμία και αυτό [το να κλαις] δείχνει πολλά τρωτά σημεία”.

Και αυτή δηλώνει ότι δεν την τρομάζει η γυμνότητα, ενώ τονίζει πως βλέπει το θέμα πολύ διαφορετικά από ό,τι το βλέπουν οι υπόλοιποι. H Miley Cyrus εμφανίζεται ολόγυμνη στο videoclip του τραγουδιού της Wrecking Ball.

Το συμπέρασμα είναι: Και οι δύο νεαρές και σέξι σταρ προτιμούν να είναι γυμνές, παρά συγκινησιακά φορτισμένες, την ώρα των γυρισμάτων ή των συναυλιών. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b