MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Rihanna έχει κοιμηθεί με όλους στην ραπ βιομηχανία, λέει τραγούδι του Chris Brown

Έξαλλη έχει γίνει η Rihanna με τον πρώην της Chris Brown. Την θέση της σωματικής βίας, που έχει υποστεί πριν χρόνια από τον Chris Brown, τώρα διαδέχθηκε η λεκτική βία ενός τραγουδιού του αθυρόστομου ράπερ. Ο Brown, ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει σε τραγούδι του ότι η Rihanna έχει κοιμηθεί με τους πάντες στην μουσική βιομηχανία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Brown δηλώνει στο τραγούδι του “I’m still” ότι μπορεί να μεγάλωσε (έφτασε τα 24), αλλά η καρδιά του έχει πια παγώσει. Και μετά δεν χάνει ευκαιρία να τα χώσει στην πρώην του. Οι στίχοι, όπου είναι φανερό πως αναφέρεται στην Rihanna, είναι οι εξής:  

“I’m 24 now, yeah I’m gettin’ older
But I don’t give a f*ck, my heart getting colder
Now every n*** in the industry done f*cked my b*tch
And all my n***as said, ‘I told ya'”

Δεν το λες και κανένα αριστούργημα της στιχουργικής αυτό το πράγμα. Αλλά ο Chris Brown δεν είναι από τους τύπους που σε προδιαθέτει για αριστουργηματικούς στίχους. Και όταν τον ακούς να το τραγουδάει, είναι ακόμα χειρότερο!

Οι στίχοι αυτοί θύμισαν τον άγριο ξυλοδαρμό της Rihanna από τον Brown στο παρελθόν. Όμως, αυτό δεν την εμπόδισε να τα ξαναφτιάξει μαζί του. Και τώρα πληρώνει το λάθος της, ακόμα μια φορά.

Τα περισσότερα έντυπα πάντως την είχαν προειδοποιήσει, αλλά και την είχαν κράξει, τότε που τα ξαναέφτιαξε με τον Chris Brown, για το άσχημο πρότυπο, που έδινε στις γυναίκες. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b