MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για το τριήμερο

Ταξίδι στις απολαύσεις της μουσικής, του θεάτρου, του σινεμά υπόσχεται αυτό το πολιτισμικό τριήμερο. Επίσης, κι ένα ταξίδι στις γεύσεις, από το OpenWalkAthens, που θα μας πάει βόλτα σε ψαγμένα γαστρονομικά στέκια της Αθήνας. Υπάρχει όμως κι ένα ταξίδι που φιλοδοξεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Το Dialogue in the dark είναι μια εμπειρία, που μας δείχνει πώς είναι η ζωή στην πόλη για άτομα χωρίς όραση, ανατρέποντας πολλά στερεότυπα και ενισχύοντας την ανθρωπιά αυτών που συμμετέχουν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΜΟΥΣΙΚΗ
Πρεμιέρα για το δυναμικό και συνάμα έντεχνο δίδυμο του Χρήστου Θηβαίου και του Μίλτου Πασχαλίδη. Δύο μουσικοί που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο της ελληνικής μουσικής, εμφανίζονται μαζί τις Παρασκευές στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Παρασκευή στις 22:30. Περισσότερα ΕΔΩ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Βόλτα γευσιγνωσίας στο Κέντρο της Αθήνας την Κυριακή με το OpenWalkAthens των Atenistas. Αφού προμηθευτείτε τον χάρτη από το σημείο εκκίνησης και περιηγείστε από τις 11.00 ως τις 16.00 στα 21 μαγαζιά που θα είναι ανοικτά ειδικά για την περίσταση και θα παρουσιάζουν-κερνούν τα καλούδια τους.

Σημείο εκκίνησης: Αριστοκρατικόν, Βουλής 7, Σύνταγμα
Κυριακή 11:00 μέχρι 16:00. Περισσσότερα ΕΔΩ

ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ…
Dialogue in the dark στο Badminton
. Πώς είναι η ζωή για τα άτομα με μειωμένη ή καθόλου όραση; Μια διαδρομή στην πόλη στο απόλυτο σκοτάδι με την συνοδεία ενός ατόμου χωρίς όραση, που είναι εξοικειωμένο σε αυτές τις διαδρομές. Η αφή, η ακοή και η ανάγκη για συνεργασία ενισχύονται, σε μια εμπειρία που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή και να σου ανατρέψει πολλά στερεότυπα
Η επίσκεψη στην εγκατάσταση συνιστάται και για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω. Η εγκατάσταση θα είναι ανοιχτή καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 210 8840600
Διαβάστε για την εμπειρία μας στο Dialogue in the dark ΕΔΩ

ΘΕΑΤΡΟ
Γκόλφω ξανά στο Εθνικό μετά την μεγάλη επιτυχία της πέρσι στο Rex. Η μεταμοντέρνα εκδοχή του δακρύβρεχτου δράματος της βοσκοπούλας, που προδόθηκε από τον αγαπημένο της Τάσο για χάρη της κόρης του τσέλιγκα με το παχύ πορτοφόλι, συγκίνησε το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας και ανεβαίνει ξανά στην κεντρική σκηνή του Εθνικού.
Παρασκευή: 20.30, Σάββατο: 17.30 και 20.30, Κυριακή: 19.00- Περισσότερα ΕΔΩ

Πουπουλένιος του Μακντόνα στο θέατρο Αθηνών. Μια έξυπνη και ποιοτική σκηνοθετική προσέγγιση του ευφάνταστου έργου του Αγγλοϊρλανδού συγγραφέα από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Στο πλευρό του έχει πολύ καλούς ηθοποιούς.
Στο θέατρο Αθηνών, Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:15 και 21:15, Κυριακή: 21:00- Περισσότερα ΕΔΩ
Κριτική της παράστασης

ΣΙΝΕΜΑ
Μια Στάση πριν Το Τέλος
. Το ανθρώπινο πρόσωπο πίσω από ένα πραγματικό, τραγικό γεγονός σε ένα αρκετά δυνατό κοινωνικό δράμα σε μια ενδιαφέρουσα αμερικανική ταινία.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b