MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πιο εύκολα ρίχνεις γυναίκες αν είσαι διάσημος, λέει ο Michael Fassbender

“Η εξουσία είναι μεγάλο αφροδισιακό” είχε πει ο Κίσινγκερ. Για τον Michael Fassbender, όμως, το μεγάλο αφροδισιακό είναι η διασημότητα, αφού, όπως παραδέχεται, είναι πιο εύκολο να ρίχνεις γυναίκες, όταν είσαι διάσημος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ο διάσημος ηθοποιός παραδέχθηκε ότι “Κάνω πολύ περισσότερες φιλίες, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Γίνεσαι πολύ πιο επιτυχημένος, με όρους του τύπου να μιλήσεις σε ένα κορίτσι. Ξαφνικά, αυτή ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για μένα. Το ξέρω, γιατί πριν τρία χρόνια, η ίδια γυναίκα θα είχε φύγει με το που θα έβγαιναν δυο συλλαβές από το στόμα μου.”  

Ο πολύ πετυχημένος 36χρονος ηθοποιός έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για ερμηνείες του σε ταινίες, όπως το Shame, Prometheus, 12 Years a Slave, ενώ έχει στο ενεργητικό του κι ένα βραβείο Όσκαρ. 

“Θυμάμαι ότι καθόμουν σε ένα τραπέζι και μιλούσα σε ένα κορίτσι. Και σκεφτόμουν πως είμαι τελείως βαρετός. Αλλά αυτή με άκουγε με τεράστιο ενδιαφέρον. Πριν από πέντε χρόνια, όμως, αυτό δεν θα ήταν ενδιαφέρον για την κοπέλα.”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b