Ο François Arnaud της σειράς “Οι Βοργίες” υποψήφιος για Christian Grey στις 50 Αποχρώσεις
Ο François Arnaud, ο όμορφος πρωταγωνιστής της σειράς The Borgias είναι μέσα στους υποψήφιους, για την αντικατάσταση του Charlie Hunnam στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας “50 αποχρώσεις του Γκρι”.

A
A
Ο 28χρονος ηθοποιός, που γεννήθηκε στον Καναδά, παίζει στο σίριαλ τον ρόλο του Καίσαρα Βοργία, ενός δυναμικού πολεμιστή και κληρικού. Γιος του Πάπα της Ρώμης και αδερφός της διάσημης για τις ακολασίες της Λουκριτίας Βοργίας, συμμετέχει σε διάφορες συνωμοσίες και πολεμικές δραστηριότητες και είναι η σιδερένια γροθιά της οικογένειας, στο σίριαλ.
Η σειρά δεν θα συνεχιστεί για άλλη σεζόν. Ωστόσο, οι πολλές θαυμάστριες που κέρδισε ο Arnaud θα παρηγορηθούν αν τον δουν να παίζει τον Christian Grey στις 50 Αποχρώσεις. Όμως δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για τον ρόλο. Τα ονόματα του άγγλου Jamie Dornen, του πρωταγωνιστή του True Blood Alexander Skarsgard και των Theo James και Christian Cooke είναι μέσα στα φαβορί.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η τέχνη της… ζωής. Γιατί είναι εντάξει απλώς να αλλάζουμε γνώμη και επιλογές
Μετακόμιση: Πώς επιλέγουμε τόπο κατοικίας ανάλογα με τις προτεραιότητες στη ζωή
Πρεμιέρες: Γευστική ιστορία ενηλικίωσης
Η ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας