MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πόση μουσική χωράει η μέρα;

Πολύ συχνά ρωτάω τον εαυτό μου διάφορα πράγματα στα οποία δεν περιμένω απάντηση και δεν τον πιέζω να απαντήσει, αφού ωραίες είναι και οι ερωτήσεις, έτσι σκέτες. Μια από αυτές (που εμφανίζεται τακτικά στο personal timeline) είναι πόση μουσική χωράει η μέρα;Aπό τη Μαρία ΜαρκουλήΠηγή: Ιt’s my Blender

author-image Μαρία Μαρκουλή

Μια εύκολη απάντηση και η καλύτερη ομολογώ βάσει της θεωρίας του ‘blink’ – της «δύναμης του να σκέφτεσαι χωρίς να σκέφτεσαι»- είναι ότι χωράει: πολλή μουσική, πάρα πολλή μουσική, περίπου όση δε φαντάζεσαι.

Λοιπόν, έχω νεώτερα: από ό,τι φαίνεται, μπορεί να χωρέσει ακόμη περισσότερη. Με το Spotify άρτι αφιχθέν στα μέρη μας ο μουσικο-χρόνος και ο μουσικο- χώρος διεστάλησαν και με μεγάλη spotifaction πλέον μπορώ να βεβαιώσω πως, ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία και είναι καρα-σίγουρο και πολλάκις τσεκαρισμένο τα τελευταία εικοσιτετραωρα, πως η μέρα χωράει ακόμη περισσότερη μουσική.

Που μπορείς να την έχεις δωρεάν, ή με 3,49 ή με 6,99 ευρώ το μήνα (αν την θέλεις χωρίς διαφημίσεις και από όλες τις συσκευές και off line) και να μην χορταίνεις ποτέ, καθώς κιόλας, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

www.spotify.com

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b