MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έβγαλαν άρον-άρον αφίσα της ταινίας Diana από τόπο μνήμης της Lady D μετά τις αντιδράσεις!

Μια αφίσα της ταινίας Diana, με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, που τοποθετήθηκε σε χώρο αφιερωμένο στην μνήμη της Lady D έκανε έξω φρενών αυτούς που συνεχίζουν να θυμούνται και να τιμούν την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αφίσα για την ταινία τοποθετήθηκε στο Pont de l’Alma στο Παρίσι, ένα μέρος όπου τιμάται η μνήμη της Lady D, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην γαλλική πρωτεύουσα μετά από τροχαίο ατύχημα. (Είχε προηγηθεί κυνηγητό με τους παπαράτσι). 

Άνθρωποι κοντά στην Diana χαρακτήρισαν σε βρετανικές εφημερίδες ξεδιάντροπη και κυνική αυτήν την επιλογή και ζήτησαν την απομάκρυνση της αφίσας. Μετά από τις αντιδράσεις, η αφίσα αφαιρέθηκε από το συγκεκριμένο σημείο. 

Η ταινία Diana επικεντρώνεται στη σχέση της Νταϊάνα με τον Πακιστανό χειρουργό Hasnat Khan, τον οποίο ενσαρκώνει ο Naveen Andrews, γνωστός από τη συμμετοχή του στην αμερικανική σειρά “Lost”. Η ερωτική ιστορία τους τερματίσθηκε άδοξα, καθώς ο χειρουργός δεν μπορούσε να αποδεχθεί τη φήμη της Νταϊάνα και το κυνηγητό των παπαράτσι. Έτσι έδωσε τέλος στη σχέση τους. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Γερμανός Oliver Hirschbiegel, γνωστός από την ταινία για τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ “Η πτώση”. Απόσπασμα αυτής της ταινίας, με τον Χίτλερ να ουρλιάζει, έχει γίνει η βάση για αμέτρητα χιουμοριστικά video σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ταινία Diana δεν έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους Βρετανούς κριτικούς, καθώς θεωρούν ότι προσβάλλει την μνήμη της πριγκίπισσας. Στην Ελλάδα θα μπορέσουμε να έχουμε γνώμη για την ποιότητά της από τις 28 Νοεμβρίου.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b