MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι δήλωσε η Αντέλ Εξαρχόπουλος στην Τελετή Λήξης για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Τα φώτα και τις εντυπώσεις στην τελευτή λήξης για τις Νύχτες Πρεμιέρας έκλεψε η εκλεκτή προσκεκλημένη του Φεστιβάλ Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Η ζωή της Αντέλ” που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, έκανε την λαμπερή της εμφάνισή της στο Παλλάς.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η πολλά υποσχόμενη μελλοντική σταρ Αντέλ Εξαρχόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα ήδη από το Σάββατο, οπότε και πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος και κατά την οποία η νεαρή ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “Το σινεμά προσφέρει ελευθερία σε μια περίοδο κρίσης και αδικίας.”

Μετά από το σύντομο λόγο του κύριου Τάκη Βερέμη, ιδιοκτήτη της Strada Films, ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε ένα τραγούδι από μικροφώνου στην Γαλλίδα ηθοποιό, η Αντέλ πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν εκεί και για να μιλήσει (εκ μέρους και του σκηνοθέτη της, Αμπντελατίφ Κεσίς αλλά και της συμπρωταγωνίστριάς της, Λεά Σεντού) για μια «ιστορία αγάπης που ξεπερνά κάθε σύνορο». Τέλος, ευχήθηκε η  ταινία, την οποία και η ίδια αγάπησε πολύ, να αρέσει στο κοινό του φεστιβάλ που την καταχειροκρότησε.

Θυμίζουμε πάντως ότι τόσο η ίδια, όσο και η συμπρωταγωνίστρια της Λεά Σεντού στο παρελθόν είχαν δηλώσει ότι τα γυρίσματα της ταινίας ήταν βασανιστικά και ότι δεν θέλουν να ξανασυνεργαστούν με τον σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς.

Εκτός από την Αντέλ Εξαρχόπουλος, το παρών έδωσαν στην τελετή ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης,  άνθρωποι της κινηματογραφικής κοινότητας και του ευρύτερου καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου αλλά και κάποιοι από τους προσκεκλημένους του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, όπως:

Ο Γερμανός σκηνοθέτης Φόλκερ Σλέντορφ, του οποίου η περίφημη αντιναζιστική ταινία «Το Ταμπούρλο» προβλήθηκε στο Φεστιβάλ και του απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο, ο Αμερικανός σκηνοθέτης της ταινίας «Coldwater», Βίνσεντ Γκράσο και οι σκηνοθέτης Τομ Μπέρνινγκερ και παραγωγός Κρεγκ Τσάρλαντ του μουσικού ντοκιμαντέρ «Mistaken for Strangers».

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
"Handbrake": Η ταινία μικρού μήκους της Αντιγόνης Καρνεσιώτη στο Onassis Channel
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
The Hunger Games: Ένα franchise που αντέχει στον χρόνο – γιατί η δυστοπία καλά κρατεί
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Αυλαία για το 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Οι νικητές των βραβείων
Cine News
COSMOTE TV: Δεκέμβριος με την πρεμιέρα του «Ριφιφί» και το επικό δράμα «Sandokan»
Cine News
Maestro: Η 4η σεζόν ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα
Cine News
15 βραβευμένες «Μεγάλες ταινίες Μικρού Μήκους» στο Onassis YouTube Channel
Art & Culture
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας – Τι δεν θα χάσουμε
Cine News
Stranger Things: Η 4η σεζόν σε rewind – Και τώρα, το φινάλε
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Αγωνία, μυστήριο, ανατροπές: 10+2 σειρές για όσους ζουν για το σασπένς