MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H φωτογραφία της Rihanna που στέλνει φυλακή δύο άνδρες!

Η Rihanna έχει μια τάση να στέλνει άντρες στην φυλακή – είτε ηθελημένα είτε άθελά της. Όλοι θυμούνται την σοκαριστική εικόνα με το πρόσωπό της εμφανώς κακοποιημένο από τον Chris Brown, ο οποίος οδηγήθηκε στην φυλακή για την πράξη του. Τώρα είναι μια φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram και άθελά της οδήγησε δύο άντρες από την Ταϊλάνδη στην φυλακή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Rihanna επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη στα πλαίσια της περιοδείας της. Κάποια στιγμή έβγαλε μια φωτογραφία με ένα ζωάκι, του οποίου το όνομα στα αγγλικά είναι slow loris και την ελληνική του ονομασία δυστυχώς αγνοούμε.

Η Rihanna πόσταρε την φωτογραφία αυτή στην σελίδα της στο Instagram γράφοντας “Δείτε ποιός μου μιλάει”, αναφερόμενη φυσικά στο ζωάκι.
rihanna thai photo
Εκτός από τους φαν της RiRi όμως την φωτογραφία την είδαν οι αρχές της Ταϊλάνδης. Κινήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν δύο άντρες, ηλικίας 20 και 16 ετών. Βλέπετε, στην χώρα απαγορεύεται το να χρησιμοποιούν οι ντόπιοι αυτά τα ζωάκια, για να βγάζουν φωτογραφίες οι τουρίστες μαζί τους. Τα ζώα αυτά είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Τώρα, οι δύο άντρες κινδυνεύουν με φυλάκιση 4 ετών. Τα ζωάκια που είχαν στην κατοχή τους βρίσκονται πλέον σε ζωολογικό κήπο της χώρας τους.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b