MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Γιάννης Μπουτάρης θα απαγγείλει Καβάφη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα απαγγείλει ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το κέντρο Οασις της Θεσσαλονίκης, το οποίο υποστηρίζει εξαρτημένους από αλκοόλ, τζόγο και ναρκωτικά, ζήτησε από τον Γιάννη Μπουτάρη να συμμετάσχει στην εκδήλωση για τα έντεκα χρόνια που επιτυχώς λειτουργεί. Ο κύριος Μπουτάρης – συνιδρυτής του Ιδρύματος- δέχθηκε. 

Η γιορτή θα λάβει χώραν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η παράσταση διαρκεί 90 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων ερμηνεύονται 11 τραγούδια Ελλήνων συνθετών σε ποίηση Καβάφη από την ομάδα ομάδα Καβάφης Ανω Σύρου. Τα μελοποιημένα ποιήματα του ποιητή, που θα ακουστούν, θα είναι συνθέσεις Μάνου Χατζιδάκι, Δήμου Μούτση, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Θάνου Μικρούτσικου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Σωκράτη Μάλαμα, Χρήστου Νικολόπουλου και Μπάμπη Κουλούρα.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Μπουτάρης θα απαγγείλει κάποια ποιήματα που διαλέγει ο ίδιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι παραπάνω από δύο και ένα από αυτά είναι το “Θυμήσου σώμα”. 

Εισιτήρια 10€, 20€ και 30€.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b