MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν η Olivia Wilde ήθελε να γίνει Αϊνστάιν!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν διάφορες φιλοδοξίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να φαίνονται παράξενες ή δύσκολες ή και ουτοπικές. Η γνωστή Thirteen από την σειρά Dr House, η σέξι Olivia Wilde δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως αποκάλυψε, κάποτε φλέρταρε σοβαρά με την ιδέα να γίνει ο νέος Αϊνστάιν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως δήλωσε η όμορφη ηθοποιός, η κύρια φιλοδοξία της ήταν πάντα η υποκριτική, αλλά κατά καιρούς σκεφτόταν και άλλα μονοπάτια για την καριέρα της. “Κάποτε είχα ένα σύντομο φλερτ με την ιδέα να γίνω Άλμπερτ Αϊνστάιν κια μετά ήθελα να γίνω ράπερ“, δήλωσε η Wilde στο περιοδικό Splash.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι φιλοδοξίες της παρουσιάζουν αρκετή ανομοιογένεια. Γιατί από κοτζάμ Αϊνστάιν να θες ξαφνικά να γίνεις ράπερ είναι λίγο περίεργο. Τελικά επέστρεψε στην υποκριτική, όπου και έγινε διάσημη στο πλευρό του Αϊνστάιν της ιατρικής, του μεγαλοφυούς γιατρού Dr. House (τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά σε αυτή την ζωή). 

Στην ίδια συνέντευξη η Olivia Wilde εκφράζει την ευγνωμοσύνη της που κατάφερε να γίνει διάσημη, αλλά δηλώνει πως την εκνευρίζουν πολύ οι παπαράτσι, που εισβάλλουν στην ιδιωτικότητά της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b