MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Bradley Cooper ως Lance Armstrong στη βιογραφική ταινία

Τον κορυφαίο Αμερικανό ποδηλάτη, Lance Armstrong, ο οποίος παραδέχθηκε δημοσίως τη χρήση απαγορευμένων ουσιών πρόκειται να ενσαρκώσει ο Bradley Cooper.

Monopoli Team

Η φήμη για τη συμμετοχή του Αμερικανού ηθοποιού στη βιογραφία του Lance Armstrong ξεκίνησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά πλέον φαίνεται πως είναι βέβαιο. Η ταινία θα έχει τίτλο “Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong” και θα την σκηνοθετήσει ο J.J.Abrams, ο οποίος θα είναι σκηνοθέτης και στο νέο επεισόδιο του “Star Wars”.

O Bradley Cooper είχε δηλώσει τον Ιανουάριο σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το ρόλο του Lance Armstrong, “Θα με ενδιέφερε αυτό. Νομίζω είναι καταπληκτικό. Ένας καταπληκτικός χαρακτήρας.”

Πάντως, το όνομα του 38χρονου ηθοποιού έχει ακουστεί όχι μόνο για το ρόλο του Lance Armstrong, αλλά και για το ρόλο του φίλου και συμμαθητή του διάσημου ποδηλάτη, Tyler Hamilton, ο οποίος πρόδωσε τον Armstrong, μιλώντας στην τηλεόραση, σχετικά με τις παράνομες ουσίες. Τελικά, όποιο χαρακτήρα και αν ενσαρκώσει, είναι βέβαιο ότι θα δούμε τον Bradley Cooper μέσα στην ταινία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b