Ο George Clooney κι η Sandra Bullock αψηφούν την βαρύτητα! (trailer)
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΔύο αστέρες πρώτου μεγέθους έχει στο καστ της η διαστημική ταινία επιβίωσης Gravity. Ο George Clooney και η Sandra Bullock θα είναι οι πρωταγωνιστές στην ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Alfonso Cuarón.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ σκηνοθέτης Alfonso Cuarón έχει αρκετές σημαντικές ταινίες στο ενεργητικό του, όπως “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν” (2004), αλλά και “Τα παιδιά των ανθρώπων” (2006) με πρωταγωνιστή τον Clive Owen.
Οι δυο πρωταγωνιστές πέφτουν θύματα ενός ατυχήματος και προσπαθούν να επιβιώσουν με όποιον τρόπο μπορούν μέσα στο αχανές διάστημα. Όπως βλέπουμε από το τρέιλερ η θέα είναι συγκλονιστική, ενώ υπάρχουν σκηνές που μας θυμίζουν την διαστημική εποποιΐα του Stanley Kubrick “2001: Οδύσσεια του Διαστήματος”.
Έτσι, μολονότι η ταινία έχει δύο πρωτοκλασσάτα ονόματα για πρωταγωνιστές, ο κόσμος περιμένει να βγει στους κινηματογράφους για τα εφέ της. Στην Ελλάδα πάντως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες, καθώς θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου του 2013.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- ΕΒΕ: Νέα έκθεση φέρνει στο φως την άγνωστη συλλογή της με έργα ευρωπαϊκής χαρακτικής
- Αγριόχορτο, του Γιάννη Σκαραγκά στο Θέατρο Arroyo
- Μέσα στο Μυαλό σου – Part 3: Το τελευταίο κεφάλαιο της διαδραστικής εμπειρίας ψυχολογίας έρχεται στο Θέατρο Αλίκη
- Νέα εποχή στο Θέατρο Αποθήκη: Ένα πολύμορφο τοπίο παράλληλων δράσεων με αφετηρία τους «Δίκαιους»
- Εσύ και τα σύννεφά σου, από την ομάδα ΒίΔα για 2ο χρόνο στο Θέατρο ΜΕΤΣ