MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανέβασε σέξι video από τα ελληνικά νησιά η Kelly Brook

Μια από τις πιο σέξι αγγλίδες είναι η Kelly Brook. Και αρχίζει να αναδεικνύεται σε μια από τις πιο σέξι αγγλίδες, που διαφημίζουν τα ελληνικά νησιά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το 33χρονο μοντέλο και ηθοποιός πόσταρε στο Instagram ένα μικρό video που εστιάζει κυρίως στα οπίσθιά της. Δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει και μια αναφορά στα αγαπημένα ελληνικά νησιά, που τόσο φαίνεται έχει λατρέψει, προτρέποντας τους θαυμαστές της να την βρουν σε αυτά: Find us here…. #Greek Islands #InstaVid overkill

Στην σελίδα της στο instagram (iamkb)πάρχουν και άλλα video και φωτογραφίες με την ίδια και φίλους της να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά. Και τα μικρά κείμενα που τα συνοδεύουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια: Living, loving, Paradise κτλ. 

Θυμίζουμε ότι ένα από τα νησιά, τα οποία έχει επισκεφτεί η Kelly Brook είναι η Μύκονος (ποιά άλλη;). Η αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο γίνεται έτσι άλλο ένα πρόσωπο που διαφημίζει τους ελληνικούς προορισμούς. Ας ελπίσουμε όσοι  δουν το video να μην μείνουν μόνο στα κάλλη της, αλλά να δουν και τις ομορφιές των ελληνικών νησιών. Και να τα επισκεφτούν κιόλας, γιατί έχουμε ανάγκη τον τουρισμό. 

[iframe src=”//instagram.com/p/cYt66_qZt2/embed/” width=”612″ height=”710″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowtransparency=”true” ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b