MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γυμνή φωτογραφία και πονηρό video από την πορνό ταινία του Trier “Nymphomaniac”

Μια φωτογραφία με την Charlotte Gainsbourg και τον Shia LaBeouf στο κρεβάτι, όπου η ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή, κυκλοφόρησε από την νέα ταινία του Lars Von Trier Nymphomaniac.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παράλληλα, κυκλοφορεί video στο Youtube με την νεαρή Stacy Martin να βρίσκεται στον χώρο εργασίας της με τον  Shia LaBeouf. Ξαφνικά βρίσκονται μέσα στο ασανσέρ, όπου κάτι ύποπτο γίνεται. 

Η νέα ταινία του Trier έχει θέμα της την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό.

Ως προς τις βερσιόν με το σκληρό πορνό, οι πληροφορίες που έχουμε είναι κάπως συγκεχυμένες. Πάντως η κυρίαρχη εκδοχή μιλάει για την χρήση πορνοστάρ, που κάνουν σεξ, στις ρεαλιστικες ερωτικές σκηνές από την μέση και κάτω και από την μέση και πάνω μέσω της τεχνολογίας θα τοποιθετηθούν τα σώματα των ηθοποιών. 

Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

Στην ταινία του Trier πρωταγωνιστούν οι Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Christian Slater, Uma Thurman,Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier, Jean-Marc Barr.
 
O παραγωγός  Peter Aalbæk Jensen δήλωσε ότι έχει ήδη γυριστεί υλικό διάρκειας 7,5 ωρών “Είναι αρκετό για τρεις ταινίες και είναι όλο καλό.” είπε. “Δεν ξέρω τελικά τι θα κόψουμε”.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν σκηνές σκληρού πορνό. Μόνο, που όπως έχουν αποκαλύψει πρωταγωνιστές της ταινίας, έχουν γυριστεί από πορνοστάρ, οι οποίοι αντικαθιστούν τους κανονικούς ηθοποιούς στις πολύ αποκαλυπτικές σκηνές. Μετά τους κασκαντέρ στις ταινίες δράσης, έχουμε τώρα και τους κασκαντέρ στο πορνό.  

Η ταινία πήρε νέα ημερομηνία προβολής και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Δανίας στις 25 Δεκεμβρίου. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» στον ALPHA: Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας – Η Ιουλία
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Η ιστορία της νέας σειράς του ALPHA – Δείτε το teaser
Cine News
Primordial: Βραβείο για την ταινία των Γιώργου Ζορμπά και Νάνας Παπαδάκη στο Cambridge Short Film Festival
Cine News
ΜΚΤ: Δωρεάν προβολή του «Mamma Roma» στο Πάρκο Ελευθερίας στο πλαίσιο της έκθεσης «Marlene Dumas. Cycladic Blues»
Cine News
Ο Κώστας Γαβράς επίτιμος πρόεδρος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος
Cine News
Το χρώμα της Ελευθερίας: Ο Σύλλογος Φίλων Κέας τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα
Cine News
«Φίλοι για πάντα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας
Cine News
Βραβεία Emmy: Το Severance σάρωσε με 27 υποψηφιότητες
Cine News
ANIMASYROS 2025: Ένα Γαλαξιακό ταξίδι στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων
Cine News
Το “Sunset Boulevard” ξανά στη μεγάλη οθόνη, 75 χρόνια μετά
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Οι ελληνικές συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA