MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναυλία Rock Aid 2013: Δεν δίνεις λεφτά για να μπεις, αλλά ένα κουτί φάρμακα!

Σε μια χώρα, που βασανίζεται από την οικονομική κρίση και χιλιάδες ανασφάλιστοι και φτωχοί άνθρωποι αναζητούν ιατρική περίθαλψη στα κοινωνικά ιατρεία, ενώ το δημόσιο σύστημα υγείας υποφέρει, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η συναυλία Rock Aid 2013 έρχεται να ενώσει την αλληλεγγύη με την μουσική. Για να παρακολουθήσεις την συναυλία αυτή, δίνεις ως αντάλλαγμα για το εισιτήριο όχι λεφτά, αλλά ένα κουτί φάρμακα, για την κάλυψη των τεραστίων αναγκών που υπάρχουν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30 Αυγούστου οι Soundtruck, Skysent LU, Nylon Astra και Blues Revenge, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στην σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας, σε μια blues/rock διαδρομή, με ένα κοινωνικό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σε αυτο το mini festival, που θα ονομάζεται Rock Aid 2013, θα ισχύει ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο.

Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα  live που θα μας θυμίσει ότι το… μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! 

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, Κύπρου και Προύσσης, Νίκαια
Ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b