MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πιο hot στιγμές του Ryan Gosling!

Ο Ryan Gosling είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή την στιγμή στον παγκόσμιο κινηματογράφο, αλλά κι ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Hollywood. Οι γυναίκες τον λατρεύουν, ίσως όχι μόνο για την ομορφιά του, αλλά και για το ταλέντο του και το μυαλό του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Gosling αποπνέει γοητεία και ό,τι και να κάνει, αμέτρητες γυναίκες θα τον θεωρούν καυτό. Είτε εμφανίζεται ως κακό παιδί στις ταινίες του, είτε κάνοντας το καλό στην προσωπική του ζωή, με την συμπεριφορά του και την ανθρωπιστική του δράση, ακόμα και βγάζοντας βόλτα τον σκύλο του… Έτσι δεν μας είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε μερικές από τις πιο hot στιγμές και εμφανίσεις του ηθοποιού.

Εμφανίζεται χωρίς πουκάμισο
ryan-gosling-09-660
Στον ρόλο του σούπερ Καζανόβα, που ξέρει όλους τους μυστικούς κωδικούς, για να ξεκλειδώνει τις γυναικείες καρδιές, στο Crazy, Stupid, Love έκανε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις στην καριέρα του. Χωρίς πουκάμισο, δείχνοντας τους τέλειους κοιλιακούς του. 
ryan shirtless

Και επειδή χρειάζεται να δώσει και λίγο χρώμα στο σώμα του, εμφανίζεται πάλι χωρίς πουκάμισο, αλλά γεμάτος τατουάζ στο “Tέλος του δρόμου”

Και με πουκάμισο όμως είναι μια χαρά
Ryan-Gosling-2
Ο Ryan συνδυάζει διάφορα look και σπάνια τον λες κακοντυμένο, είτε είναι πιο σπορ ή απλή η εμφάνισή του, είτε πιο καλοντυμένη και στυλάτη. Φαίνεται πως ό,τι και να βάλει, ωραίο δείχνει πάνω του. 

– Σέβεται τις πρώην του
ryan-gosling-exes

Ο Ryan είναι κύριος με τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του. Πάντα τους μιλάει στο τηλέφωνο και τις συμβουλεύει στις δύσκολες ώρες τους. Μάλιστα, είχε πει σε εφημερίδα της Αγγλίας ότι οι πρώην του Sandra Bullock και Rachel McAdams δύο από τις καλύτερες συντρόφους όλων των εποχών. 

– Γίνεται κακό παιδί
only god forgives
Από το δυναμικό  Drive μέχρι το φουλ αιμοβόρικο Only God Forgives, ο Ryan Gosling ξέρει πώς να γίνει το κακό παιδί στις ταινίες του. 

-Είναι καλό παιδί 
 darfur-the-game
Όπου υπάρχει ανάγκη και ανθρώπινος πόνος, ο Ryan ταξιδεύει. Έχει ταξιδέψει στο Νταρφούρ, στην Ουγκάντα και στο Ανατολικό Κονγκό. Επίσης, γλίτωσε και μια γυναίκα που πήγαινε να την πατήσει ένα ταξί στην Νέα Υόρκη. 

-Αγαπάει το σκυλάκι του
Ryan-Gosling-8 and his dog
Είναι αχώριστος με το σκυλάκι του George. Τον έχουν εντοπίσει να βγάζει βόλτα το σκυλί του σε όλα τα μέρη. Μέχρι και σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου εμφανίσθηκε, το πήρε μαζί του.

Γίνεται ο άνθρωπος του προέδρου
Ryan-Gosling-3
Όλη την γοητεία του, σε συνδυασμό με το υποκριτικό του ταλέντο, χρησιμοποίησε ο Gosling στον ρόλο του ιδιαίτερου συμβούλου ενός αμερικανού πολιτικού, υποψηφίου για προέδρου στο Αι ειδοί του Μαρτίου. Πανέξυπνος, καταχθόνιος με τους εχθρούς του, αποφασιστικός αριβίστας και κυρίως ακατανίκητα γοητευτικός, ο Gosling έγινε ο νο 1 άνθρωπος του υποψήφιου προέδρου George Clooney. Αν μπορούσες George, ας έκανες κι αλλιώς!

-Του αρέσει το πλέξιμο!

Σε μια εντελώς ακομπλεξάριστη δήλωση ο Gosling παραδέχθηκε ότι το πλέξιμο τον εκτονώνει και βγάζει από πάνω του την ένταση μιας δύσκολης μέρας. 

 

 

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b