Irina Shayk: Ανεβάζει το θερμόμετρο στο Μαϊάμι (gallery)
Καλοκαιράκι έχουμε και τα μοντέλα όλου του κόσμου βγαίνουν με τα μαγιό τους στις παραλίες με τους παπαράτσι από δίπλα να τρέχουν να βγάλουν την πιο σέξι φωτογραφία. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το ραντεβού με την άμμο, την θάλασσα και τους φωτογράφους η σέξι σύντροφος του Christiano Ronaldo Irina Shayk.

A
A
Η πανέμορφη ρωσίδα με ένα πορτοκαλί μαγιό ανέβασε την θερμοκρασία στο Μαϊάμι. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ και διάσημος σύντροφός της δεν ήταν πάντως μαζί της.
Με την εμφάνισή της αποκάλυψε για μια ακόμα φορά την άψογη σιλουέτα της. Όπως έχει αποκαλύψει η Irina, καταφέρνει να έχει αυτό το σώμα με πολλή γυμναστική. Επιλέγει κυρίως το πιλάτες, αλλά και το τρέξιμο στον δρόμο, όταν είναι στην Νέα Υόρκη.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
Οι μελωδίες των Επτανήσων στο Ηρώδειο με την Παλαιά Φιλαρμονική Κερκύρας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Σινεμά κόντρα σε κάθε εμπόδιο – Τι θα κρατήσω από το φετινό Φεστιβάλ Δράμας
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης