MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Donut Spot: νέο σημείο απόλαυσης στη Γλυφάδα!

Νέο κατάστημα Donut Spot άνοιξε η εταιρεία New Business στη Γλυφάδα. Το νέο κατάστημα λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας και προσφέρει λαχταριστά και αφράτα donuts που φτιάχνονται επιτόπου μπροστά στα μάτια του πελάτη, βάσει των δικών του γευστικών επιλογών και της προσωπικής του φαντασίας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Tα καταστήματα Donut Spot είναι έξυπνα διαμορφωμένοι cozy χώροι εστίασης που προσφέρουν:

– Εξαιρετικά Hand Made Donut
– Λαχταριστά «έτοιμα» Donut
– Δροσερό Παγωμένο γιαούρτι – Frozen Yogurt
– Εκλεκτής ποιότητας καφέ Espresso Unitalia
– Παγωτό από τη Nestle που συνδυάζεται άριστα με τα Donut – Best Seller: Donut με γέμιση παγωτό!!
– Ελβετικές Βάφλες & Φρουτοχυμούς!

Ο σχεδιασμός του concept έχει γίνει εξολοκλήρου από την εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business, και αποτελεί μια καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Στο νέο κατάστημα, στην Αρτέμιδος 9 (πρώην Αγίου Νικολάου) στη Γλυφάδα, οι φίλοι και πελάτες μας θα απολαύσουν επαγγελματικές υπηρεσίες, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα προτείνει τους ιδανικότερους γευστικούς συνδυασμούς που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!!

Μέσα από τη διαδικασία: Διάλεξε – Γέμισε – Βούτηξε – Επικάλυψε – Απόλαυσε, έρχεται το τελικό προϊόν στον καταναλωτή, που μπορεί είτε να το απολαύσει στο κατάστημα άμεσα, είτε να το πάρει μαζί του αλλά και να το προσφέρει σε συσκευασία δώρου ή να πραγματοποιήσει μια πιο μαζική παραγγελία για κοινωνικές εκδηλώσεις – catering – Βαπτίσεις κ.ά.

Παράλληλα, στα Donut Spot της Γλυφάδας έχουμε επιλέξει να σας προσφέρουμε τα εκλεκτότερα ιταλικά χαρμάνια καφέ Espresso UNITALIA στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι εκπαιδευμένοι baristas μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν τις πιο διαλεχτές ποικιλίες καφέ που έρχονται αποκλειστικά από την Πεσκάρα της Ιταλίας μόνο για τα Donut Spot! Εξέχουσα θέση κατέχει το πιο παραδοσιακό Trend, το παγωμένο γιαούρτι – Frozen Yogurt, το οποίο προσφέρεται σε 75 διαφορετικές γεύσεις, ενώ συνδυάζεται άριστα με τα ξεχωριστά Toppings που παρουσιάζονται σε δεσπόζουσα θέση στη βιτρίνα του καταστήματος και περιλαμβάνει όλα τα συνοδευτικά για Donuts, Frozen Yogurt αλλά και παγωτό.

Καταστήματα αντίστοιχα λειτουργούν και σε άλλες περιοχές (Παλαιό Φάληρο, Κερατσίνι) ενώ αναμένονται καινούργια Donut Spot.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b