MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα ξεκαρδιστικό “Τέλος του κόσμου” έρχεται στους κινηματογράφους! (trailer)

Μια θεότρελη κωμωδία που συνδυάζει το ξέφρενο πάρτυ, το τέλος του κόσμου και τους celebrities που παίζουν τους εαυτούς τους είναι η ταινία This is the end (Το τέλος του κόσμου). Η ταινία έρχεται στην Ελλάδα την 1η Αυγούστου από την Feelgood.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To “This is the end” δεν κάνει διακρίσεις και προσφέρει ένα εξωφρενικό, αθυρόστομο, ξεκαρδιστικό και μακάβριο θέαμα που δεν σέβεται καμία διασημότητα, συμπεριλαμβανομένων των James Franco, Jonah Hill, Emma Watson και Rihanna. Ο James Franco παίζει τον James Franco, ο Jonah Hill τον Jonah Hill η Rihanna την Rihanna και πάει λέγοντας.

Αν μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το είδος της κωμωδίας είναι οι ηθοποιοί να τολμούν να τσαλακωθούν τότε το “This is the end” ξεπερνά κάθε προσδοκία χάρη σε ένα πραγματικό αστείο εύρημα με τους πιο υποσχόμενους σταρ του Χόλυγουντ να παριστάνουν τους εαυτούς τους σε κάθε άλλο παρά κολακευτικές καταστάσεις.
this is the end
Το βλάσφημο συγγραφικό δίδυμο των Seth Rogen και Evan Goldberg που έχουν ξεχωρίσει για τα σενάριο των Superbad και Pineapple Express, συνεργάζονται στο σενάριο, ενώ σκηνοθετούν για πρώτη φορά. Και η τρέλα τους είναι ολοφάνερη.

Υπόθεση:

‘Εξι φίλοι (James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Danny McBride, Craig Robinson, Jay Baruchel) παγιδεύονται στο σπίτι καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειες τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.


Σε δηλώσεις του ο Seth Rogen εξηγεί κατά πόσον οι διάσημοι της ταινίας παιζουν πραγματικά τους εαυτούς τους:  «Ο κόσμος νομίζει ότι τα ξέρει όλα από τους χαρακτήρες που έχουμε υποδυθεί. Οπότε θεωρήσαμε ότι θα είχε πλάκα να παίξουμε με αυτό. Να έχουμε τους χαρακτήρες να συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που όλοι υποθέτουν ότι ισχύει εκτός πλατό. Υπάρχουν μερικά στοιχεία του εαυτού μας, αλλά έχουμε υπερβάλει και διαστρεβλώσει την εικόνα μας για να βγει η πλάκα».

Ο Goldberg λέει σχετικά: «Ο Seth στην πραγματικότητα δεν είναι διπρόσωπος και φοβιτσιάρης, αλλά αυτόν τον ρόλο παίζει στην ταινία. Ο Danny είναι αξιαγάπητος, αλλά στην ταινία παίζει έναν φρενοβλαβή. Στον Franco αρέσει η τέχνη, αλλά δεν είναι επιδεικτικός. Δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Απλά του αρέσει η τέχνη. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι ο Jay, που μοιάζει με τον χαρακτήρα στην ταινία και ο Craig που δεν έχει σχέση με τον κόπανο της ταινίας, αλλά που κυκλοφορεί συνεχώς με μια πετσέτα για να σφουγγίζει τον ιδρώτα του».

Σκηνοθεσία: Seth Rogen, Evan Goldberg
Σενάριο: Seth Rogen, Evan Goldberg
Παίζουν: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson

Διάρκεια: 107′

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b