MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γαλλία: Προκλητική διαφήμιση για τον τουρισμό αναστατώνει τις αρχές! (video)

Εγκεφαλικό κόντεψαν να πάθουν οι αρχές σε μια τουριστική περιοχή της Γαλλίας, όταν είδαν ένα video που κυκλοφόρησε με σκοπό να προωθήσει τον τουρισμό της περιοχής. Το video, που θυμίζει αρκετά την αισθητική των RNB και Hip Hop clip με τις πολλές γυναίκες με τα σέξι μαγιό στην παραλία, να λυκνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής, θεωρήθηκε υπερβολικά προκλητικό για τον σκοπό του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η περιοχή που διαφημίζεται είναι η τουριστική Charente-Maritime, περιοχή της Δυτικής Γαλλίας. To βίντεο δείχνει γυναίκες με μπικίνι να κουνούν τα κορμιά τους, να κάνουν ηλιοθεραπεία και να παίρνουν προκλητικές πόζες. Η ιδέα για το βίντεο ήταν ενός υπεύθυνου της περιοχής Michel Servit, ο οποίος με αυτό το σέξι βίντεο ήθελε να προωθήσει τον τουρισμό της περιοχής.

Ωστόσο, άλλοι υψηλά ιστάμενοι της  
Charente-Maritime δεν συμφωνούν μαζί του και βρίσκουν το βίντεο κακόγουστο. “Ελπίζαμε να δούμε κάτι που να δείχνει παδιά να παίζουν στον ωκεανό και άλλες εικόνες της περιοχής” είπε ο Stephan Villano, πρόεδρος του τουρισμού της Charente-Maritime. “Θα είναι ελκυστικό στους νέους, αλλά δεν μπορούμε να δείχνουμε χορεύτριες να κουνιούνται έτσι” συνέχισε ο κ. Villano, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι του άρεσε η μουσική και η γενική ατμόσφαιρα του βίντεο, αλλά όχι οι εικόνες.

Από την πλευρά του, ο δημιουργός του διαφημιστικού βίντεο, Frank Lecole, δηλώνει ότι το δημιούργημα του δεν είναι προκλητικό. Αν ήθελε, όπως είπε, θα μπορούσε να το είχε κάνει σούπερ σέξι, αλλά… συγκρατήθηκε.

“Δουλεύω με ράπερς, οπότε αν ήθελα, θα μπορούσα να είχα φέρει κάποιες πραγματικά κουκλάρες. Αυτές που είναι στο βίντεο είναι σχεδόν ασεξουαλικές. Είναι τα τυπικά κορίτσια της παραλίας” δήλωσε ο σκηνοθέτης.



[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x114niv” ]
Hymne de la Charente-Maritime Summer Edit Teaser από MflMusique

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b