MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

12 χρόνια φυλακή στον εραστή της πιο πλούσιας γυναίκας στην Ασία!

Σε 12 χρόνια φυλακή καταδίκασε το Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ τον Πίτερ Τσαν, μέντιουμ και δάσκαλο του Φενγκ Σούι, ο οποίος ήταν εραστής της πλουσιότερης γυναίκας στην Ασία, της κατά 20 χρόνια μεγαλύτερής του Νίνα Γουάνγκ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο λόγος που ο Πίτερ Τσαν καταδικάσθηκε σε πολυετή κάθειρξη, ήταν ότι πλαστογράφησε τη διαθήκη της εκκεντρικής δισεκατομμυριούχου από την οποία κληρονόμησε τέσσερα δισ. δολάρια!

Η ανακοίνωση της καταδίκης του έγινε μία μέρα μετά την απόφαση των ενόρκων, οι οποίοι έκριναν ένοχο τον 53χρονο Πίτερ Τσαν, πρώην Τόνι Τσαν. “Αντί να ωφεληθεί η ανθρωπότητα από την περιουσία της, όπως ήθελε η Νίνα Γουάνγκ, ο μόνος που ωφελήθηκε ήσουν εσύ” , δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικαστής απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο, που παρακολουθούσε ανέκφραστος με τη γυναίκα του στο πλάι. 

Ο 53χρονος Πίτερ Τσαν, παντρεμένος και με τρία παιδιά, είναι πρώην δάσκαλος του Φενγκ Σούι. Το όνομά του ήταν Τόνι Τσαν, ωστόσο βαφτίστηκε Χριστιανός και το άλλαξε σε Πίτερ. 

Γνωστή ως «Little Sweetie» για τις κοτσίδες της και τα κοριτσίστικα look που επέλεγε, η εκκεντρική Νίνα Γουάνγκ διατηρούσε μακρόχρονη ερωτική σχέση με τον Τσαν. Αρχικά ήταν δάσκαλος του Φενγκ Σούι και είχε προσληφθεί από την Νίνα Γουάνγκ για να φροντίσει η έπαυλή της να έχει  αρμονία.

Η Γουάνγκ ήταν χήρα του βιομήχανου του Χονγκ Κονγκ Τέντυ Γουάνγκ, ο οποίος εξαφανίστηκε το 1990 αφού έπεσε θύμα απαγωγής. Η ίδια πέθανε από καρκίνο το 2007 σε ηλικία 69 ετών και η περιουσία της «πέρασε» στον Τσαν. Τότε ο Πίτερ Τσαν είχε παρουσιάσει μια διαθήκη του 2006, η οποία τον άφηνε κληρονόμο. Ομως, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ομίλου Γουάνγκ προσέβαλε τη γνησιότητα της διαθήκης και κέρδισε τη δικαστική διαμάχη το 2011.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b