MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Johnny Depp φίλησε στο στόμα τηλεπαρουσιαστή (video)

Το νέο του γουέστερν The Loan Ranger πήγε να προβάλει σε εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση ο Johnny Depp και κατέληξε να φιλάει στο στόμα τον παρουσιαστή της. Όπως παραδέχθηκε άλλωστε ο διάσημος ηθοποιός, έχει ένα θέμα με τους τηλεπαρουστές.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Depp μπήκε στο πλατό της εκπομπής του Jimmy Kimmel φορώντας καουμπόικο καπέλο και τα αμέτρητα τατουάζ του. Περισσότερο θύμιζε ροκ-σταρ, παρά ηθοποιό και οι γυναίκες που παρακολουθούσαν την εκπομπή τον αποθέωσαν πραγματικά. Όταν έκατσε, ο παρουσιαστής του έκανε μια φιλοφρόνηση: “Έχεις ωραίο πρόσωπο.” Τότε ο Johnny, συγκινημένος από το κομπλιμέντο σηκώθηκε και φίλησε τον παρουσιαστή στο μάγουλο αρχικά και στην συνέχεια στο στόμα. 

“Αυτό το φιλί ήταν περισσότερο από όσο με έχουν φιλήσει σε όλο το Γυμνάσιο (High-School)” είπε ο παρουσιαστής. Και ο Johnny Depp παραδέχθηκε ότι και στον ίδιο συνέβη το ίδιο. Εξήγησε ότι τότε ήταν μαλλιάς και απόμακρος και δεν είχε επιτυχία στα κορίτσια. Από τότε, πάντως, όπως είπε στην συνέντευξη, κάνοντας πλάκα, είχε ένα θέμα με τηλεπαρουσιαστές.

Στην συνέντευξη ακόμα δήλωσε ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει μουσικός και όχι ηθοποιός. Ξεκίνησε μάλιστα επαγγελματικά ως μουσικός, αλλά δεν έβγαζε λεφτά. Επίσης, φάνηκε πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι τα παιδιά του τον στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό στην δουλειά που κάνει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b