MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θανάσης Αλευράς: Θριάμβευσε στο Your Face Sounds Familiar (video)

Μετά το βραβείο Δημήτρης Χορν του 2008, άλλη μια διάκριση, αυτήν την φορά τηλεοπτική για τον Θανάση Αλευρά. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που συνάρπασε το κοινό με τις μιμήσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του show. Μάλιστα, στην τελευταία του performance έκανε μίμηση του μεγάλου ηθοποιού Δ. Χορν, τον οποίο φαίνεται να θαυμάζει πάρα πολύ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Κρατερός Κατσούλης ως Νίκος Ξυλούρης (2η θέση) και η Κρυσταλία ως Άλκηστις Πρωτοψάλτη (3η θέση). Τέταρτη βγήκε η Μαντώ, σε μια όχι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή μίμηση της Γουίτνεϊ Χιούστον. 

Έτσι τελείωσε άλλο ένα talent show με διαγωνιζόμενους διάσημους από διάφορους χώρους, το οποίο, αν και αρχικά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια, τελικά κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Το ότι στις δύο πρώτες θέσεις ήταν ηθοποιοί, είναι ενδιαφέρον. Παρά το γεγονός ότι στους διαγωνισμούς τραγουδούν, άρα οι τραγουδιστές θα έπρεπε να είχαν το “πάνω χέρι”, το γεγονός ότι πρέπει να γίνει μίμηση και να δημιουργηθεί περσόνα, τελικά κάνει τους ηθοποιούς καλύτερους σε αυτήν την δουλειά. Άλλωστε, ο νικητής Θανάσης Αλευράς έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα καριέρα του ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Τέσσερις ερμηνεύτριες μοιράζονται “Τα Χρόνια” της Αννί Ερνώ
Art & Culture
MIRfestival 2025: Αναγκαίες εκρήξεις μέσα στο χάος
Επίκαιρα
«Χειρόφρενο» στα ταξί λόγω 48ωρης απεργίας – Τα αιτήματα των ιδιοκτητών
Art & Culture
Τα τελευταία μεγάλα live του 2025: Οι συναυλίες που δεν θα χάσουμε τον Δεκέμβριο
Art & Culture
"Νίκος Ξυλούρης: Ο Αρχάγγελος της Κρήτης" στο Θέατρο Ήβη (video)
Επίκαιρα
Υποχρεωτικό από σήμερα το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις – Πώς θα γίνονται οι πληρωμές
Επίκαιρα
Επιστροφή ενοικίου: Τα λάθη και το χρονοδιάγραμμα για διορθώσεις
Art & Culture
December list, ή αλλιώς η πιο fun to-do list του μήνα
Art & Culture
Είναι η προσβασιμότητα στους πολιτιστικούς χώρους θεωρία ή πράξη;
Cine News
The Hunger Games: Ένα franchise που αντέχει στον χρόνο – γιατί η δυστοπία καλά κρατεί
Επίκαιρα
Mερική στάση εργασίας σε εξέλιξη σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ
Art & Culture
Κόντρα στον Άνεμο: Η Hippo Theatre Group μάς προσκαλεί σε μια ιπτάμενη περιπέτεια για τη σωτηρία της φύσης