MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
29
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παραιτήθηκε από το πανεπιστήμιο γιατί έβρισκε στην αυλή του χρησιμοποιημένα προφυλακτικά!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο καθηγητής Mark Waymack παραιτήθηκε από το πανεπιστήμιο Northwestern, στο Σικάγο, επειδή η πίσω αυλή του σπιτιού του γέμιζε κάθε βράδυ από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, εμετό και μπουκάλια μπύρας, σύμφωνα με το CBS Chicago.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το σπίτι του καθηγητή είναι πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Northwestern, γεγονός που εξηγεί όλα αυτά τα ευρήματα. «Νομίζω ότι ζώα (εννοώντας τους φοιτητές) τριγυρίζουν στο σπίτι μου αργά τα βράδια”, ανέφερε ο ίδιος στο CBS Chicago, ενώ δήλωσε πως είναι «θυμωμένος και αηδιασμένος που το ίδρυμα ανέχεται την κακή συμπεριφορά των φοιτητών. Αισθάνομαι ντροπή και ενοχή που συμμετέχω και εγώ σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο».

Ο Waymack εγκαταλείπει το πανεπιστήμιο Northwestern και το σπίτι του, μα όχι και την αγάπη του για τη διδασκαλία γενικώς. Πιθανότατα θα παραμείνει στην περιοχή του Σικάγο, αφού διατηρεί τη θέση του ως καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Loyola, σύμφωνα με αναφορά της Huffington Post.

Ο πρώην επίκουρος και αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ανθρωπιστική Ιατρική και Βιοηθική, ανακοίνωσε την παραίτησή του σε μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο του πανεπιστημίου Northwestern:

“Η εντύπωσή μου είναι ότι υπάρχει μια κουλτούρα ανοχής και ίσως αδιαφορίας από πλευράς του ιδρύματος, στο πνεύμα ότι ‘οι φοιτητές θα είναι πάντα φοιτητές’. Σας θέτω υπεύθυνους γι’ αυτού του είδους την συμπεριφορά”, διεμήνυσε ο Waymack.

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου Northwestern, περιορίστηκε στην εξής δήλωση: “Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι ο γείτονάς μας αισθάνεται πως η συμπεριφορά των φοιτητών μας προκαλεί προβλήματα, καθώς επιθυμούμε πάντα να είμαστε καλοί γείτονες, και το ίδιο θέλουμε να συμβαίνει και με τους φοιτητές μας.

Σημειώνεται πως ο Waymack έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι επί 18 χρόνια, πριν αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω των συμβάντων.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Όταν οι Ναζί προχώρησαν στη μεγαλύτερη κλοπή έργων τέχνης στην ιστορία
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Ομόνοια – Μια μυθοπλασία»
Art & Culture
Η Αικατερίνη Παπαγεωργίου αναρωτιέται αν η επίπλαστη ευτυχία θα νικήσει το δικαίωμα στην ελευθερία
Περίεργα
Bella Ciao #53: Μια βόλτα με τον Ροζ Πάνθηρα στο Παρίσι
Art & Culture
«Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη» και οι εικαστικοί συνομιλούν με την ιστορία της
Art & Culture
Καραμπέτη και Χρυσικόπουλος μιλούν για τη «Φόνισσα»
Art & Culture
Η Άννα Καρένινα διεκδικεί την αλήθεια σ’ έναν ψεύτικο κόσμο
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Μικρές ταπεινώσεις»
Επίκαιρα
Bella Ciao #52: «The Orange Plague» – Στην πλάτη του αυτοκράτορα
Art & Culture
“Χωρίς μπλε, δεν υπάρχει πράσινο”: Η Γη έχει κάτι να μάς πει και η Μαρία Φραγκουδάκη τής δίνει φωνή
Art & Culture
Η Νεφέλη Μαϊστράλη και ο Θανάσης Ζερίτης πιστεύουν ότι στη γενιά τους δεν ανήκει τίποτα
Art & Culture
Ένας αιώνας Cahiers d’art στο Μουσείο Μπενάκη