MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Psy εντυπωσίασε τον κιθαρίστα των Queen!

Άριστη εντύπωση έκανε σε έναν από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της ροκ, τον σπουδαίο Brian May των Queen ο εκκεντρικός και σούπερ πετυχημένος Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής Psy.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η δήλωση του Psy ότι είναι μεγάλος φαν των Queen έκανε τον κιθαρίστα της μπάντας να ετοιμάζει σχέδια για να ηχογραφήσει με τον Νοτιοκορεάτη pop star τραγούδι.  Συγκεκριμένα, ο Psy είχε πει ότι άκουγε φανατικά Queen στην εφηβεία του και έπαιζε μάλιστα και τα κομμάτια τους. 

Ο Βρετανός μουσικός δήλωσε για τον Psy: “Δεν είναι διάττοντας αστέρας στην μουσική. Έχει 6 άλμπουμ.” ενώ συμπλήρωσε ότι “είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος”. 

Μάλιστα, ο May συγκινήθηκε από την αγάπη του Psy για τους Queen: “Λέει ότι είναι στην μουσική βιομηχανία χάρη σε μας, το οποίο είναι πολύ όμορφο να το ακούς”, δήλωσε ο κιθαρίστας των Queen. Παραδέχθηκε ακόμα ότι είχε άγχος όταν τον γνώρισε. “Ο άνθρωπος έχει 1,6 δισ. views στο Youtube”, εξήγησε ο May. Τελικά, όμως το ίδιο άγχος είχε και ο Psy. Ενώ πέρασαν ωραία, είχαν μια καλή συζήτηση κι ένα φιλικό γεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους δεν έχουν συζητήσει για κάποια περιοδεία μαζί, αλλά σχεδιάζουν ένα κοινό event. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b