MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ήδη 160 εκατ. χωρίς να έχει βγει στην οθόνη o νέος Superman!- Δείτε το τελευταίο trailer

Αυτήν την εβδομάδα (14 Ιουνίου) ο Άνθρωπος από ατσάλι, ο νέος Superman δηλαδή, βγαίνει στους αμερικάνικους κινηματογράφους και την άλλη εβδομάδα (20 Ιουνίου) στους ελληνικούς. Ως εκ τούτου δεν έχει κόψει ακόμα ούτε ένα εισιτήριο. Κι όμως η ταινία, που αναμένεται να γίνει ένα επικό blockbuster, έχει ήδη βγάλει 160 εκατ. δολάρια! Πώς; Μα από την τοποθέτηση προϊόντων!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η τοποθέτηση προϊόντων σε αυτήν την ταινία, είναι υπερπαραγωγή από μόνη της. Τα γυαλιά του Clark Kent είναι Warby Parker). Οι ήρωες τρέφονται με τα θρεπτικά Super Bacon Chesseburger των Carl’s Jr. Δύο διαφορετικά αυτοκίνητα Chrysler εμφανίζονται στην ταινία. Κι ακόμα έχουμε προϊόντα των εταιρειών Gillette, Walmart, Hershey’s, Sears, Kellogg, Nokia, Nokia / Lumia και άλλων πολλών. Συνολικά 100 μάρκες κάνουν τοποθέτηση προϊόντων στην ταινία, ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν σε ένα παιδικό, την ταινία The Lorax, με τοποθέτηση προϊόντων από 70 εταιρείες. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ TRAILER 

Η ταινία που βγαίνει σύντομα, όπως προείπαμε, στους κινηματογράφους, κυκλοφόρησε το τελευταίο της trailer. Στα εντυπωσιακά πλάνα από την ταινία βλέπουμε ιδιαίτερα θεαματικές σκηνές από εφέ υψηλής τεχνολογίας, τόσο από τον εξωγήινο κόσμο, στον οποίο γεννήθηκε ο Superman, όσο και από την Γη. 

“O άνθρωπος από ατσάλι” (Man of steel) είναι μια ακόμα εκδοχή του Superman, με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο Henry Cavill, που ερμηνεύει τον Superman/ Clark Kent. Την ταινία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης των 300 Zack Snyder, ενώ στο σενάριο υπάρχει η βαριά υπογραφή του Cristopher Nolan μαζί με αυτήν του συνεργάτη του στις ταινίες Batman David S. Goyer. Μάλιστα ο Goyer δηλώνει ότι “η προσέγγισή μας δεν ήταν ο Superman του κόμικ. Θέλαμε να κάνουμε έναν πιο ρεαλιστικό Superman. Έναν Superman που υπάρχει στον πραγματικό κόσμο.”  

Ως προς το καστ, στο πλευρά του Henry Cavill θα βρίσκεται και ο Russell Crowe, ο οποίος θα ερμηνεύει τον Jor El, τον πραγματικό (εξωγήινο) πατέρα του Man of Steel. Γήινος και θετός πατέρας του ανθρώπου από ατσάλι θα είναι ο Kevin Costner και Lois Lane η Amy Adams. Τον κακό θα παίξει ο Michael Shannon, ο οποίος ως General Zod θα εξαπολύσει κυνηγητό στον Superman.

Γιώργος Σμυρνής

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b