MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Drunk Sinatra story

Έχω μιλήσει για τη σελίδα ενός από τα πιο hot μπαράκια στο κέντρο, το Drunk Sinatra, τόσο στο blog πριν από έξι μήνες όσο και γενικότερα σε σεμινάρια, workshops, φίλους και γνωστούς.

Monopoli Team

Διαχειριστής της σελίδας είναι φυσικά ποιός άλλος από τον αγαπητό Frankie. Και ο Frankie είναι πολύ καλός στο να βρίσκει μοναδικό περιεχόμενο που να ταιριάζει στο brand που πρεσβεύει.
Ήμουν χθες σε ένα ολοήμερο workshop σε πελάτη και πριν φτάσουμε στα slides με τη δική μου επιλογή από αξιόλογα case studies στα οποία περιλαμβάνω πάντα το Drunk Sinatra, ξεκίνησε ένα διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων για το πόσο καλό περιεχόμενο έχει η σελίδα αυτή.
Γυρνώντας το βράδυ σπίτι το ανέφερα στον Frankie, ο οποίος με έκανε φίλο μετά το άρθρο που είχα γράψει το Νοέμβριο, ο οποίος μοιράστηκε την εξής ιστορία μαζί μου (η έλλειψη τόνων είναι επειδή μου έγραφε από κινητό):
Είμαι στο μαγαζί ένα βράδυ για ποτό με παρέα και είναι μια κοπέλα που περιμένει έξω στο παράθυρο καθισμένη, μονή της, με ποτό.
Και περιμένει πόση ώρα. Σχεδόν ώρα.
Και κάποια στιγμή γραφεί κομμεντ σε ένα ποστ της σελίδας μας, βλέπω την φωτογραφία και καταλαβαίνω ότι είναι αυτή και έγραφε κάτι παραπονεμένο, τύπου δεν υπάρχει αγάπη. Κάτι τέτοιο.
Το πιάνω στο φτερό ότι είναι αυτή που περιμένει. Το λέω στον μπάρμαν να της στείλει ένα ποτό. Από τον Frankie.
Και της γραφώ ταυτόχρονα ως Frankie: Cheers, gorgeous, είμαι εδώ δίπλα σου.
Ο μπάρμαν το πιασε και όταν τον ρώτησε ποιος το έστειλε της είπε ο Frankie.
Η κοπέλα έκατσε με τους μπαρμεν άλλη μια ώρα. Και γελούσε. Την έβλεπα.
Θυμήθηκα έμενα. Υπήρξα κάποτε στην θέση της.
Αυτό είναι μάλλον social media, έτσι αρχίζω να πιστεύω. Να είσαι εκεί.

Μια ιστορία για τα social media από το suit.gr

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b