MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens – California

Με τον καλύτερο τρόπο –όπως θα έλεγαν ειδήσεις άλλης εποχής- έπεσε η αυλαία στον συναυλιακό χώρο της συμβολής (περίπου) των οδών Πειραιώς και Χαμοστέρνας, Fuzz Club.Με μία πανδαισία surf και 60s pop αρμονιών και ήχων Δυτικής Ακτής αλλά και αφθονία vintage ηχοχρωμάτων οι Allah-Las από την Καλιφόρνια οδήγησαν ιδανικά το ελληνικό κοινό στο καλοκαίρι που ημερολογιακά ξεκινούσε και νοερά σε όλα τα καλοκαίρια του κόσμου.Από τη Μαρία Μαρκουλή

author-image Μαρία Μαρκουλή

Ως εκ τούτου οι θαυμαστές του συγκροτήματος- αφού εζήτησαν επανειλημμένα από τους μουσικούς να επανέλθουν στην σκηνή ώστε να τους χαρίσουν λίγες ακόμη στιγμές απόλαυση και εκείνοι ανταποκρίθησαν – αποχώρησαν περιχαρείς, πολλοί εξ’ αυτών έχοντας αποκτήσει από το πωλητήριον (merchandise) των Allah- Las, τον δίσκο βινυλίου της μπάντας.

Με άλλα λόγια, παιδιά, σας θυμίζω αυτό που το’ χουμε ξαναπεί, ότι το αμερικάνικο hype, σπανίως είναι μούφα. Και οι εξαιρετικοί Allah –Las έκαναν το hype αόρατο σαν αλάτι στο νερό, γλυστρώντας στην αιωνιότητα της surf κιθάρας. Και, δεν το πιστεύεις, αλλά έγινε κια αυτό -γυρνώντας σπίτι, τινάζαμε από τα πόδια μας και άμμο.

πηγή: It’s my Blender

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b