MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Στράτος Τζώρτζογλου υποψήφιος στα 2nd Annual Gay Theatre Awards

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παρουσίασε φέτος μία από τις πιο ιδιαίτερες ερμηνίες τις καριέρας του στην παράσταση των Bijoux de Kant “Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα”. Μια παράσταση βασισμένη στο έργο του συγγραφέα, ποιητή και μεταφραστή Γιώργου Ιωάννου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μια παράσταση στην οποία οι μαχαιρωμένοι περιμένουν δικαιοσύνη. Οι ληστεμένοι και σφαγμένοι περιμένουν δικαιοσύνη, αλλά αυτή αργεί να φανεί. Οι ληστεμένοι, σφαγμένοι και διασυρμένοι περιμένουν την καταιγίδα των δακρύων, που θα ξεπλύνει τα αίματα, μα αντί γι’ αυτήν ξεπηδούν χάχανα από παντού. Οι ληστεμένοι, σφαγμένοι, διασυρμένοι και προδομένοι περιμένουν τουλάχιστον από μας να μην τους ξεχνάμε και να μη γελάμε μαζί με τον κοινό εχθρό, μα εμείς κυλιόμαστε στις ίδιες κοίτες με τους διώκτες μας, συμφωνώντας εμπράκτως μαζί τους. Οι μαχαιρωμένοι ανήμποροι περιμένουν δικαιοσύνη.

Αυτήν την τόσο ιδιαίτερη ερμηνεία του ιδιαίτερα αγαπητού στο κοινό ηθοποιού ξεχώρισαν οι διοργανωτές των 2nd Annual Gay Theatre Awards θέτοντας την υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία σε trans ρόλο.

Ο θεσμός των Gay Theatre Awards αποτελεί εδώ και χρόνια σε Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Δουβλίνο), Αυστραλία και Αμερική μεγάλη 
καλλιτεχνική διοργάνωση! Σταθμός στάθηκε η απροσδόκητη επιτυχία του έργου «The boys in the band» στο Μπρόντγουεï το 1968. Πέρσι έγινε η πρώτη απόπειρα διοργάνωσης τους στην Αθήνα και στέφτηκε με επιτυχία.

Η φετινή διοργάνωση είναι μια συμπαραγωγή του gitv, του gkoultouroblog και του περιοδικού Antivirus και η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Vault, Μελενίκου 26 στο Βοτανικό την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 20:00 με 23:00 το βράδυ.

Διαβάστε όλη την λίστα με τους υποψήφιους των Gay Theatre Awards εδώ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b