MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λαμπερή η Angelina Jolie στην πρώτη εμφάνισή της μετά την εγχείριση

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του αγαπημένου της Brad Pitt έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Angelina Jolie μετά την διπλή μαστεκτομή, στην οποία υποβλήθηκε για προληπτικούς λόγους .

author-image Γιώργος Σμυρνής

Λαμπερή όσο ποτέ, μαζί με τον Brad Pitt και φορώντας μακριά μαύρη τουαλέτα, εμφανίσθηκε στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον διάσημο σύντροφό, με τίτλο Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ (World War Z). 

Η Jolie, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων, δήλωσε για τον σύντροφό της: “Ήταν εκπληκτικός.  Είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος και τόσο υπέροχος πατέρας. Είμαι πολύ τυχερή”.

H Angelina δήλωσε για την μαστεκτομή της: “Χαίρομαι που είδα ότι η συζήτηση για την υγεία των γυναικών επεκτάθηκε- αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα!” Επίσης τόνισε ότι είναι ευτυχισμένη για την στήριξη που της έδωσε ο κόσμος.  

angelina-jolie-brad-pitt-world-war-z-premiere-2-06012013-04

Από την πλευρά του ο Brad Pitt ήταν κι αυτός πολύ συγκινημένος στην εκδήλωση. “Ο μεγαλύτερος φόβος ενός πατέρα είναι να κρατήσει την οικογένειά του ζωντανή, ασφαλή και ενωμένη. Και αυτή το έκανε. Δακρύζω όταν σκέφτομαι γι’ αυτό”.

Η ταινία Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ αναφέρεται στις προσπάθειες να προληφθεί μια πανδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι και θα έρθει στην χώρα μας στις 27 Ιουνίου. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b