MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πατέρας ο Justin Bieber;

Άλλη μία ιστορία έρχεται να ταράξει τα νερά της ήρεμης ζωής του νεαρού ποπ σταρ Justin Bieber. Βέβαια δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναζήσει.

Monopoli Team

Για δεύτερη φορά, μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος τραγουδιστής είναι ο πατέρας της κόρης της, καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον Bieber το 2010 στο Miami. Πρόκειται για μία κοπέλα 25 ετών η οποία, αν ισχύουν όσα λέει,  γνώρισε τον τραγουδιστή όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών και σχετίστηκε μαζί του, κάτι που φυσικά ήταν παράνομο, αφού εκείνος ήταν ανήλικος.

Ωστόσο, ο μικρός Justin Bieber δεν θα μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία μίας μεγαλύτερης γυναίκας και ορίστε τα αποτελέσματα.

Φυσικά, το μέτωπο του σταρ αρνείται τους ισχυρισμούς, αν και η κοπέλα φαίνεται 100% σίγουρη για όσα λέει, ενώ δεν έχει σκοπό να ζητήσει από τον Bieber να αναγνωρίσει το παιδί. Σύμφωνα με τα πληροφορίες που έδωσαν φίλοι της, η 25χρονη δεν ενδιαφέρεται να γίνει διάσημη και αφήνει τον σταρ να επιλέξει για το αν θέλει να εμπλακεί στη ζωή του παιδιού.

Αν τελικά ισχύει αυτή η ιστορία πιθανόν δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά μπορούμε να φανταστούμε τι αντίκτυπο θα είχε στην καριέρα του Justin Bieber.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b