MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 22ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Στο πλαίσιο του 22ου Μαθητικού Φεστιβάλ Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνονται δύο εκδηλώσεις χορού και μουσικής, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου διορ¬γανώνεται για 22″ συνεχή χρονιά, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μία περίοδο με ποικίλες πολιτιστι¬κές εκδηλώσεις. Με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου,, οι μαθητές καλούνται να διερευνήσουν και να έρθουν σε επαφή με τις δημι¬ουργικές και καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις, μέσα από το θέατρο, τη μου¬σική και τις εικαστικές δημιουργίες.

Η διοργάνωση του Μαθητικού Φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα σημαντική ειδικά αυτή τη χρονιά. Η ίδια η διοργάνωση του Φεστιβάλ και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος για το Δήμο, η μεγάλη συμμετο¬χή των μαθητών και των διδασκόντων, αλλά και η φιλοξενία του σε σημαντικούς χώρους εκδηλώσεων του Δήμου, αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη στήριξης του πολιτισμού και της εκπαιδευτικής κοινότητας από τη Δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου η Τοπι¬κή Αυτοδιοίκηση καλείται να αντιμετωπίσει σημαντικά ζητήματα επιβίωσης.

Πρόγραμμα

Κυριακή 2/6 και ώρα 12:00 μ.
Παράσταση από το τμήμα Μοντέρνου χορού και Μπαλέτου του Πνευματικού Κέντρου Επιμέλεια: Καλαβρυτινού Βαγγελίτσα

Σαββάτο 8/6 και ώρα 21: 00
Χορωδιακό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου. Συμμετέχουν οι Pizzicati, Mama’s n Papas, Μικρόβια και Vocal invenhons Επιμέλεια: Αλεξοπούλου Όλγα


Για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, θα υπάρχει κουτί τροφίμων μακράς διάρκειας σε όλες τις εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ.

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλέφωνο: 2103418550

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b