MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκποίηση-παζάρι βιβλίου στο εμπορικό κέντρο Riverwest

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για μια ακόμη φορά στην Δυτική Αθήνα, στο εμπορικό κέντρο Riverwest με περισσότερα βιβλία και εκδότες από κάθε άλλη φορά, από τις 10 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το σωματείο εκδοτών εγγυάται μέσω της προεργασίας που γίνεται, πως οι εκπτώσεις των βιβλίων είναι τουλάχιστον 70%. Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου συμμετέχουν 150 εκδότες που εκποιούν 500.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ. Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος: Το 50% έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ ενώ το 90% έχει τιμή πώλησης κάτω των 5 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών και όλων των ηλικιών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε οι εκπτώσεις να είναι πραγματικές. Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου καλοκαίρι 2013 θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2008 και όχι αργότερα. Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς – μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ-Κυριακή κλειστά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 96 (δίπλα από το ΙΚΕΑ)
Τηλέφωνο: 801 222 5050

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b