MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκποίηση-παζάρι βιβλίου στο εμπορικό κέντρο Riverwest

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για μια ακόμη φορά στην Δυτική Αθήνα, στο εμπορικό κέντρο Riverwest με περισσότερα βιβλία και εκδότες από κάθε άλλη φορά, από τις 10 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το σωματείο εκδοτών εγγυάται μέσω της προεργασίας που γίνεται, πως οι εκπτώσεις των βιβλίων είναι τουλάχιστον 70%. Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου συμμετέχουν 150 εκδότες που εκποιούν 500.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ. Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος: Το 50% έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ ενώ το 90% έχει τιμή πώλησης κάτω των 5 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών και όλων των ηλικιών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε οι εκπτώσεις να είναι πραγματικές. Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου καλοκαίρι 2013 θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2008 και όχι αργότερα. Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς – μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ-Κυριακή κλειστά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 96 (δίπλα από το ΙΚΕΑ)
Τηλέφωνο: 801 222 5050

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Εκδηλώσεις
Free City: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Οι Seeds παντρεύουν το παραδοσιακό τραγούδι με την αφήγηση στη Μικρή Επίδαυρο - και όλα όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Μουαουάντ και Μπινός στην Επίδαυρο, επετειακή έκθεση για τον Takis στο Αεροδρόμιο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
Ταξιδεύοντας…: Μια έκθεση ζωγραφικής της Μάρθας Κορίτσογλου και της Κάλλιας Παπαθεοδώρου στη Νάξο
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 31 Ιουλίου;
Cine News
10o Beyond Borders: Το ελληνικό βλέμμα στο επίκεντρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Εικαστικά
Υπογαία: Μια εικαστική έκθεση για το απολίθωμα και τη γεωλογική φαντασία στον Πύργο Κύμης
Εκδηλώσεις
Το Μουσείο Κοτσανά ζωντανεύει τα 701α Ολύμπια στην Αρχαία Ολυμπία
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουλίου;