MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της πιανιστικής δεξιοτεχνίας του Michael Douglas στον ρόλο του Liberace

Η νέα ταινία του Steven Soderbergh “Behind the Candelabra” για τον έρωτα ανάμεσα στον δεξιοτέχνη πιανίστα Liberace και έναν νεαρό συγγραφέα έκανε πρεμιέρα στις Κάννες. Αυτό που εντυπωσίασε το κοινό ήταν η αληθοφάνεια με την οποία ο Michael Douglas, ο οποίος ερμηνεύει τον Liberace, φαινόταν να παίζει πιάνο σαν δεξιοτέχνης πιανίστας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έμαθε τέλειο πιάνο ο Michael Douglas αλλά ότι χρησιμοποιήθηκαν τέλεια ψηφιακά εφέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικά εφέ χρησιμοποιήθηκαν για να ενώσουν το κεφάλι του ηθοποιού με το σώμα του Philip Fontenberry, ενός πιανίστα εκπαιδευμένου να παίζει σαν βιρτουόζος στο στυλ του Liberace. Ο συγκεκριμένος πιανίστας μάλιστα έπαιζε πιάνο για χρόνια στο μουσείο προς τιμήν του Liberace στο Λας Βέγκας, που τώρα έχει κλείσει.

Η ταινία Behind the Candelabra περιγράφει την ερωτική του νεαρού συγγραφέα Scott Thorson (Matt Damon) με τον μεγάλο πιανίστα και μουσικό Liberace (Douglas). Και οι δύο έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε ταινίες του σκηνοθέτη Steven Soderbergh, οπότε η συνεργασία τους επί σκηνής θα είναι αρκετά οικεία. Όλοι θυμούνται τον Matt Damon στις ταινίες “Η Συμμορία των 11”, “Η Συμμορία των 12” και “Η Συμμορία των 13”, ενώ ποιός ξεχνάει τον Michael Douglas στο Traffick.

To Behind the Candelabra βασίζεται στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Scott Thorson για την σχέση του με τον Liberace.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b