MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πέθανε από καρκίνο του μαστού η θεία της Angelina Jolie!

Το ιστορικό της οικογένειας της Angelina Jolie αποδεικνύεται ακόμα πιο βεβαρημένο από τον καρκίνο του μαστού. Η θεία της διάσημης ηθοποιού πέθανε σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η ηθοποιός δημοσιοποίησε την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Debbie Martin, νεότερη αδελφή της μητέρας της Jolie, πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Παλομάρ στο Εσκοντίντο κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της Ron Martin, η κα Martin έφερε το ίδιο μεταλλαγμένο γονίδιο, το BRCA1, με την ηθοποιό.

Ο κ. Martin δήλωσε ακόμα ότι ήταν σε επικοινωνία με την οικογένεια ολόκληρη την εβδομάδα η Angelina Jolie, αλλά και ο αδερφός της Jamie. “Αγαπούσαν πολύ την Debbie και παρόλο που η Angie” (η Angelina Jolie) “δεν μπορούσε να είναι εδώ κοντά μας, μας έστειλε όλη της την αγάπη και την υποστήριξη, κάτι που ήταν πολύ καλό.”

Ο κ. Martin επαίνεσε την ηθοποιό για την επιλογή της να γνωστοποιήσει στο κοινό ότι έκανε διπλή μαστεκτομή. “Αν το ξέραμε, θα κάναμε ό,τι έκανε και η Angelina” δήλωσε στο Associated Press.

Θυμίζουμε ότι και η μητέρα της Angelina Jolie πέθανε το 2007 από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 56 ετών. Όπως έγραψε στην επιστολή της, η 37χρονη ηθοποιός υποβλήθηκε στην επέμβαση εν μέρει για να καθησυχάσει τα έξι παιδιά της ότι δεν θα πεθάνει νέα από καρκίνο όπως η μητέρα της.

 Διαβάστε επίσης για το τραγικό συμβάν και στο Reporter

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b