MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έφυγε από την ζωή ο Τόμας Πρωτόπαππας

‘Ενας νέος και ταλαντούχος ηθοποιός, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και του οποίου το τραγικό ατύχημα συγκλόνησε την ελληνική κοινή γνώμη, ο Τόμας Πρωτόπαππας, έχασε την μάχη για την ζωή. “Έφυγε” έπειτα από εννέα εβδομάδες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική οδό την Κυριακή 17 Μαρτίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος έπαθε σοβαρή λοίμωξη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, με αποτέλεσμα ο επιβαρυμένος οργανισμός του να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει. Άλλωστε, είχε γινεί γνωστό εδώ και καιρό ότι ο οργανισμός του δεν αντιδρούσε στις θεραπείες και μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να τον γλιτώσει. 

Ο Τόμας Πρωτόπαππας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 στη Βρετανία. Ξεκίνησε ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών, ενώ στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τον γνωρίσαμε ως παρουσιαστή στα μουσικά κανάλια MΑD και MTV Greece,  ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”.

Το 2012 ο Τόμας Πρωτόπαπας συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Οι Βασιλιάδες”, από όπου αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Η καριέρα του συμπαθέστατου ηθοποιού και παρουσιαστή πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Πριν το τραγικό τροχαίο ατύχημα είχε κλείσει συμφωνία για τη συμμετοχή του στην εκπομπή του καναλιού “Dr. Cook”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b