MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο νέος Superman (trailer)

Ένα από τα blockbuster που περιμένει με αγωνία το σινεφίλ κοινό είναι “ο άνθρωπος από ατσάλι” (Man of steel). Πρόκειται για μια ακόμα εκδοχή του Superman, με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον ανερχόμενο Henry Cavill, που ερμηνεύει τον Superman/ Clark Kent.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την ταινία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης των 300 Zack Snyder, ενώ στο σενάριο υπάρχει η βαριά υπογραφή του Cristopher Nolan μαζί με αυτήν του συνεργάτη του στις ταινίες Batman David S. Goyer.

Επομένως, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των Batman στον σενάριο και σκηνοθέτης των 300 στην σκηνοθεσία του blockbuster. Το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό. Μένει να το διαπιστώσουμε όταν έρθει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους, στις 20 Ιουνίου. 

Ως προς το καστ, στο πλευρά του Henry Cavill θα βρίσκεται και ο Russell Crowe, ο οποίος θα ερμηνεύει τον Jor El, τον πραγματικό (εξωγήινο) πατέρα του Man of Steel. Γήινος και θετός πατέρας του ανθρώπου από ατσάλι θα είναι ο Kevin Costner και Lois Lane η Amy Adams. Τον κακό θα παίξει ο Michael Shannon, ο οποίος ως General Zod θα εξαπολύσει κυνηγητό στον Superman.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρίτο trailer της υπερπαραγωγής, που αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία από την ιστορία. 

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b